Vilda och Polka.

Nyss inkommen från en promenad med hundarna, mamma tog ena så jag slapp gå med båda. Vilda var ovanligt lugn idag, annars brukar hon stå för sitt namn! ;) Nu ska jag se färdigt andra avsnittet av True Blood och sedan väntas fotbollsmys med Mamma! 
Vi hörs senare!
Polka:

Kommentarer
Postat av: Cornelia Weber

Hej! Såg på Sofia Gennes blogg att du ska börja på Plönninge!
Jag gick precis ut ettan där och börjar tvåan till hösten, så om du undrar något eller vad som helst - skicka ett mejl till mig, har svar på det mesta!

Cornelia Weber
webercornelia@live.com

Svar: Hej! Kul! Bor du på skolan, eller pendlar du? :) och vilken utbildning går du? ;)
Natalie Carlsson

2012-06-15 @ 20:35:10
Postat av: Elsa

Jätte fin blogg och grattis till andra platsen med din fina bild hos dressyrmupparna:)

Svar: Tack, och tack! :)
Natalie Carlsson

2012-06-15 @ 21:11:50
URL: http://ezzaaass.blogg.se
Postat av: Emelie

Din blogg är riktigt fin <3

Svar: Tack! :)
Natalie Carlsson

2012-06-15 @ 21:48:43
URL: http://JEdressage.blogg.se
Postat av: Cornelia Weber

Jag bor på skolan, då jag har egen häst med mig. Jag går naturvetenskap-häst/djursjukvård.. :)

Svar: Är det naturvetenskap ? :o Det är väl naturbruk - häst/djursjukvård?, det är det programmet jag sökt! :D Men är lite sugen på trav.. ;)
Och du jag tänkte på det där med måndagar, då var det typ extra ridlektioner om man ville va? :) Kan man välja till dom även om man går trav? :)
Natalie Carlsson

2012-06-15 @ 23:56:13
Postat av: Cornelia Weber

Man får välja om man vill läsa NV kurser ungefär en vecka efter man börjat där. Alla som går ridning får trava runt sex gånger första terminen och vill man trava mer så går det alltid att ordna, travläraren är skitgo! Men jag är mer intresserad av ridning och tävlar mycket så därför går jag ridning, alla hästlärare är också underbara.

Har aldrig hört talas om extra ridlektioner på måndagar, det har vi aldrig haft, jag brukar alltid vara i mitt stall och rida då innan skolan. Men vi har aldrig haft extra på måndagar :)

En sak som du måste vara beredd på är att det är väldigt mycket jobb på fjellaregård. Ettorna får alltid mest att göra, ibland har vi varit fyra personer att ta hand om sextio hästar liksom, och då är det bara att göra det. Det är också därför så många har slutat, vi var 25 stycken i min klass från början, nu är vi 16.

Svar: Jag är redo att börja där, var där på prova på dagen och minns fortfarande känslan jag hade hela dagen... "Jag SKA gå här!" Och visst, det är många boxar och så... men oj vad värt! Vet du något om hästen Dirigent i stallet? ;) Fick rida honom och är totalt förälskad, känner fortfarande hans steg under mig... Underbara hästen! <3
Natalie Carlsson

2012-06-16 @ 14:45:51
Postat av: Cornelia Weber

Vad bra :) Det måste man komma ihåg när det blir kämpigt också, för det är en bra skola med underbara lärare!

Dirigent är världens snällaste häst, lättriden och lugn. Han brukar vara med och hoppa allsvenskan div 3 med eleverna då han är så bra att ha och göra med. Han är ingen favorit för mig, då jag gillar lite kluriga hästar, Balsac är min favorit bland skolhästarna, ibland har rider jag en av mina egna hästar på skollektionerna :) Ska du ta med egen häst?

Svar: hela stämningen på plönninge var underbar! Nej, tyvärr ska jag inte ha med min ponny... Han ska nog ut på foder i höst om inte mamma vill ta hand om honom. Jag har ju bara ridit Dirigent, han var underbar, kanske är det för jag bara ridit "problem"hästar genom hela mitt "hästliv".. Det var underbart att hoppa upp och bara rida ;)
Hoppas vi ses till hösten och blir vänner! :))
Natalie Carlsson

2012-06-16 @ 15:01:49
Postat av: Cornelia Weber

Alla hästarna på Plönninge är otroligt snälla och välridna förutom några stycken, då främst de yngre men de får man inte rida i början heller. Det gör vi säkert!

Svar: Jag väntar verkligen till hösten när jag börjar! :)
Natalie Carlsson

2012-06-16 @ 16:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
  • bloglovin