Uäääck

Låång dag i skolan idag.. Dock kändes den kortare, kanske för jag var helt borta typ 2-3 lektioner.. Helt frånvarande typ.. Haha!
Efter skolan hämtade mamma mig så åkte vi till trafikskolan och hämtade mina böcker, ska gå moppekurs nästa helg!
När jag kom hem hade jag fått mitt nya simkort till mobilen så pillade lite med den, sedan har jag hjälpt mamma och pappa ute och grejjat, har även tvättat, det var en läxa.. Och nu ska jag snart duscha.. Efter det ska jag nog fortsätta med det jag gör just nu, nämligen pluggar moppe.. Har även engelska tills imorgon så har det och plugga på med.. Känns himla härligt måste jag erkänna! ;)

Nu är jag riktigt sugen på att ge mig ut en sväng med hästen.. Om klockan hade vart 4-5 något.. ;)
Nej, jag får återgå till böckerna nu! Ska försöka bättra mig med bloggen, men som ni förstår har jag en del annat att göra och bloggen måste därför prioriteras rätt långt ner på min lista.. :/

Jag vet att ni sett denna och flera andra bilder från denna dag flera gånger, men han var sjukt underbar, och jag älskar bilderna!
- Natalie


Lillen!

Det var ett tag sedan nu men jag bjuder på lite bilder på världens snyggaste lillskit! ;)








Han har så himlans rolig energi när man jobbar med honom! (oftast;))
Ska se om jag orkar/hinner träna lite med honom också sedan! ;)
- Natalie

Ut och rida!

Om en stund ska jag och Sofia ut och rida, därför ska jag snart gå ut, jag håller på att frysa ihjäl så det får bli på med tjock jacka!

Skriver om det senare om ni vill..?
- Natalie


Godnatt!

Nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon!
Fast först ett avsnitt av One Tree Hill, sedan stänger jag av datorn och imorgon ska jag uppdatera mera jag lovar! Godnatt!
- Natalie

18 augusti 2011





Fail:

- Natalie

Frågestund!

Tänkte köra en liten frågestund nu , ni har fram tills lördag 3 September på er att fråga!

- Natalie

Fullt upp!

Jag har haft fullt upp några dagar nu, så därför har jag inte haft en tanke på att blogga.. Men iallafall nu är jag tillbaks och ska försöka hitta på roliga saker att skriva om! ;)

Fast först nu ska jag ut och släppa ut mina hästar för dom har stått inne i några timmar för regnet har verkligen öst ner hela natten och förmiddagen..  Nu verkar det vara uppehåll så dom får gå ut igen! Btw, jag har vart hemma från skolan idag.. :/
- Natalie

Godmorgon!

Nu sitter jag här med Eric Saade högt dunkades i datorn.. Ska gå till bussen om en stund, men först lyssna på massa bra låtar! :D Jag har problem med håret idag.. :/ Vi får se hur det går med frisyren!
- Natalie

ut och rida!

Nu ska jag och Jennifer ut och rida en sväng, vi hörs nog senare! :D
- Natalie

Favoriter just nu!







Dessa tre låtar är mina favoriter just nu, Hearts in the air är bäst.. Så kommer det alltid vara!
- Natalie

Fialottan!

Somsagt har jag varit hos min underbara vän Fia idag! Vi hittade inte på speciellt mycket, men som vanligt hade jag ändå kul! :)

Nu ska jag förbereda lite inlägg, tänkte se ett avnitt av One Tree Hill men det var inte färdigt än.. :)
Jag har ingen vidare blogglust men jag gör det bästa av situationen! Ska även gå ner och hämta min engelska bok, har läxa till imorgon!
- Natalie

usch!

Jag måste plugga engelska imorgon, fast jag ska med Fia hem, så kommer hem senare och tydligen ska det regna så jag vet inte om jag ska rida..

Jag är galet trött nu så ska nog sova..
- Natalie

ridaaa!

Snart ska jag ge mig ut och rida en sväng! Ska höra om Jennifer vill hänga med, annars sticker jag nog till ridbanan en stund, det var länge sedan nu! :)
Går jag dit ska jag fjäska för syrran om hon kan hänga med och fota! ;)
- Natalie

FILM!

I Förmiddags kollade jag på New Moon efter jag sett klart twilight. Jag och Jennifer har varit ute och ridit, vi har målat och hjälp till att flytta in en tjur.. Nu sitter jag här och ska se på film! Självklart blir det Eclipse! :D
- Natalie

Okej..

..jag tror jag har lovat en aning många bildbomber!? Haha! Lillens träningspass, morgonsolen, när kajsa var här, hoppning med Tritill, något mer? 
 
Jaja, här kommer iallafall en STOR bildbom från när Kajsa var här! Dom flesta bilder är rätt suddiga, men fina så därför får ni se dom ändå!













Okej, jag tänkte att den skulle bli större, men hinner inte mer bilder nu, ska ut och hämta in pluttisen, vi hörs senare! :D
 -Natalie

vill säga, kan säga, får inte säga!

Jag har KANSKE en super rolig sak på gång! Men vet inte än hur det blir med det.. Blir det något lär ni få veta det, och annars med, men inte än på några veckor!


Nu ska jag äta, sedan ska jag och Jennifer sticka ut och rida! :D
- Natalie

Morsning korsning!

Jag har vart uppe några timmar.. Jag och mamma åkte iväg och släppte våran ena hund, Polka. Pappa åkte till ett annat ställe med våran andra, Vilda! Jag och mamma åkte klockan halv 8 och är hemma nu.. Så nu ska jag se klart på Twilight, somnade nästan ifrån igårkväll så får se klart den idag, det har nog aldrig hänt. Måste vart riktigt trött alltså.. Haha!
Vilda, finskstövare, 2-3 år:

Polka, Schillerstövare, 6-7 år:

Mina fina töser! :'D Jag är dålig och vet inte riktigt hur gamla dom är.. haha menmen!
Vi hörs senare!
-Natalie


Orkar inte..

Idag har jag vart i halmstad och shoppat, direkt efter åkte vi på fotboll och sedan red jag ut med Lina, orkar inte gå in på exakt hur han var, men han var ovanligt rolig ( igen! ) Lasttränade i 35-40 minuter sen med, sedan var både jag och Rocker heelt slut! Haha! Lillemannen stog inne medans jag red. Tänkte att han kunde få vara ifrån gräset ett tag.. ;)

När jag skulle ta ner hästarna till hagen tog jag båda samtidigt, men insåg rätt snabbt att det inte funkade, Rocker fick panik när han såg att tråden låg i kanten där han skulle gå, jag har aldrig sett en så stressad häst, det var bland det värsta jag sett. Självklart stressade han upp Lillen med, och jag bara stog och skakade, var helt säker på att Rocker skulle plöja ner mig sparka mig och springa iväg.. Men vi gick lungt tillbaks till stallet så ställde jag in Rocker och gick ner med Lillen efter många om och men följde han med in i hagen, livrädd för tråden.. Efter det hämtade jag Rocker igen, han blev lika stressad denna gång, fast han följde med mig, han såg att lillen var i hagen.. Men usch, jag grät när jag gick in, det var ingen syn jag vill se igen.. Han var så rädd och så stressad älskligen!

- Natalie


Kvällen..

Jag tycker det blir kväll alldeles för fort nu för tiden! Fast jag är redigt trött så kanske skulle ta och sova tidigt idag..?
Har iallafall vart ute och mark/lasttränat med RockiePockie, han skötte sig riktigt bra faktiskt! Och han var stundtals med på varje rörelse jag gjorde, sedan kunde han försvinna i sin värld en stund, men över lag var han sjukt duktig, och han gick in i transporten när jag stog på sidan, så duktig var han! Dock backade han ut när han märkte att jag inte följde med in.. Haha, söte!
Inatt får han ha på sig regntäcke med fleece. Ska ta av det imorgon. Han tycker det är skönt när det regnar, det är jag som tänker att han borde frysa när det regnar och regnar och regnar på honom hela tiden..

Nu är jag dunder trött.. Godnatt!
- Natalie


galet motiverad!

Jag är sjukt motiverad till att gå till ridbanan med hästarna (spelar ingen roll vilken) och träna från marken! Rocker behöver det, och lillen behöver banta, men tror jag och Rocker ska ta en sväng dit, det behövs verkligen..
- Natalie


Ridövning!


Detta är en riktigt rolig övning om man vill hoppa ur båda galopperna och ha en "rulla på" bana.
Super kul övning faktiskt!
- Natalie

hemska, hemska skoldagar..

Idag hade jag ju sovmorgon så jag tog vara på den, därav ingen uppdatering i morse..
Har ingen större blogglust nu , regnet vräker ner, jag är hungrig och genomfrusen! Ingen kul dag alltså.. :(
Tänkte ändå bjuda på två olika bildbomber under kvällen, kanske tre st till och med, vi hörs!
- Natalie


Tröttis..

Haha, jag är sådär lagom trött nu! Däremot tänkte nog lärarna på att vi är trötta på fredagar, därför bärjar vi 9.55 på morgonen ;D Dock med idrott, menmen, då vaknar man iallafall och är pigg resten av dagen, smart tänkt av rektorn! ;)

Kajsa följde med mig hem efter skolan idag och sedan drog vi till ridbanan, blev hoppning, utvärderar imorgon för jag är dödstrött så nu ska jag ner och slänga i mig en macka, sedan ska jag sova! Vi hörs imorgon, hinner kanske uppdatera imorgon på morgonen då med ;)

Smakprov!
- Natalie

9A

Hejdå 8A - Hejsan 9A

Usch, vad hemskt.. Jag har aldrig velat börja 9an, då har man bara ett år kvar med den "nya" klassen som då blir gammal, och så måste man börja tänka på framtiden, vad vill jag igentligen bli när jag växer upp!?
Min största fråga är, vill jag jobba med hästar eller inte, jag tror jag vill det, men jag är inte säker, känns som intresset kan "dö ut" lite eller hur ska jag förklara.. Om man gör det man älskar varje dag hela livet känns det inte som det blir kul och spännande längre.. Nej jag vet inte vad jag babblar om..
Jag tänker ta vara på varje stund i underbara 9A! Vi är helgrymma och känns som en enda stor familj! Ska även satsa på betygen detta år. Vissa låg lite risigt till i 8an.. Ouups.. Datorns fel!
Nej men som ni förstår kommer skolan gå först, sedan hästen, vänner och datorn kommer komma absolut sist. Det hoppas jag ni förstår. Jag tänker verkligen gå in för att få bra betyg, sedan hur det slutar är en annan sak.. ;) Tänker inte heller nämna vad jag satsar på i vilket ämne för klarar jag det inte kommer jag bli krossad.

Det jag vill få fram är att jag troligtvis inte kommer uppdatera lika mycket som vanligt.. Men det har ni nog förståelse för, ska försöka få till MINST 2 inlägg om dagen, men sedan  kommer det komma dagar med mer/mindre inägg också!
- Natalie

Godnatt!

Nu är klockan mycket. Datorn och jag ska säga farväl för idag, och jag ska duscha, äta och sedan äntligen lägga mig i sängen för att sova!
Ska kanske förbereda några inlägg tills imorgon.. Men vi får se om jag hinner! ;)
- Natalie

bästa ridpasset på länge!

Shit vad underbar min ponny var idag!
Jag finner inga ord..!
Hur stavar man bäst? - L I T T L E  R E D  R O C K E R!


Vi red somsagt in på en ny väg idag, för att se vart den gick.. Vi vänd några gånger och testsa småvägar på vägen eller hur ska jag förklara, haha! Iallafall, vi hittade en väg som tog oss till en annan grusväg, som vi brukar rida på.
Dock var det en klippa vi stog på, det gick att ta sig ner, men vi fick hoppa av hästarna och visa att det gick att gå där, annars hade dom aldrig gjort det, Tritill totalvägrade, men såfort jag hoppat av Rocker och gick där följde han efter, han är fantastisk! Han litar verkligen på mig i såna lägen!
Likadant när vi red här om sisten, så skulle vi över en bro, och Rocker flög fram och tillbaks och skulle inte över, men så hoppade jag av och då lunkade han lugnt över brevid mig! :'D

Nej, nu försvann jag från samtalsämnet! Tritill följde efter när jag och Rocker klarat det, såklart! ;) Men sedan kom nästa problem! En bäck..! Efter många om och men klampade Rocker iallafall rakt igenom och kom upp till grusvägen. Likadant gjorde Tritill! Sedan red vi hemåt, hästarna var rätt trötta i huvudet och så är det skola imorgon så kan inte rida hur länge som helst.. ;)
Men nu till varför han var totalt fantastisk idag!
Han sprang som en riktig idiot, framframfram tänkte han, det var helt underbart, även om jag hade aaaaningen dålig koll ibland.. Menmen, sålänge han är framåt så är jag glad! ;) Detta gjorde att en ovanligt glad Natalie lät sin syster skritta av honom, vilket inte brukar hända eftersom ingen annan får rida honom nu när han är under igångsättning..!

Vill bara tillägga att jag älskar min ponny!
- Natalie

morgonsol del 2











Haha! Knäppis!<3
Har massa mer bilder, men det kommer under dagarna, så inte alla kommer samma dag, bättre att sprida ut det lite, eller hur!? ;)

- Natalie

Lille Gubben!

bildbomb på miniplutt medans vi är ute med älsklingarna!












Mer bilder får ni senare ikväll eller imorgon, kanske både och om jag får minst 5 Kommentarer i detta inlägg! :D
- Natalie

drar ut till stallet!

Nu ska jag dra ut till stallet, jag och Jennifer ska testa en ny väg idag.. Och jag tänker matcha med hästen, vet dock inte vilken färg vi ska gå i än.. Lutar mest åt Svart, det regnar ju stundtals så jag är nere. + Svart är grymt snyggt på älsklingen! :D

Jag har fortfarande inte min mobil och därför tänker jag be Jennifer ta lite kort med sin mobil som jag ska tvinga henne att skicka sedan ;)
Nu måste jag sticka, hejdå!
- Natalie

DET REGNAR!

Jag är galet trött på regn, men är glad att hovis slog i 4 sömmar igår så hästen förhoppningsvis inte trampar av sig dom nu när det är som geggigast i hagarna.. Nästa gång hovis kommer blir det broddskor och snösulor! Usch vad hemskt..

Iallafall, nu ska jag gå ner och äta frukost och se lite på tv, ska njuta av denna sista sommarlovsdag, eftersom det redan blivit höst ute stannar jag inne! Fast ikväll ska jag och Jennifer somsagt ut en sväng med hästarna!
-Natalie


kommentar..

Fick en kommentar om händerna på denna bild:

Svar: Jag höjer handen för att han ska ställa sig lättare, han är unghäst och behöver lite hjälp.. Min tränare gav mig det tipset och det funkar! :)
Menar inte att du har fel, för visst ska man ha händerna i samma höjd, men är ställde jag honom som sagt. :)
- Natalie

Sista sommarlovs dagen!

Idag är det sista sommarlovs dagen för min del..! Jag har alltid gått och längtat tills skolan ska börja så jag får väl inte klaga.. ;) Jag tycker man får bättre ordning på livet när skolan drar igång.. Äter bättre, sover och ja, man har bättre koll!

Tänkte rida långtur, men Jennifer är inte hemma och det är inte kul att rida långtur själv, därför ska vi rida en sväng sen ikväll!
Idag tänkte jag sitta här bakom datorn mesta delen av dagen.. Dock har jag fått nog av One Tree Hill just nu, eller.. Jag är inte lika beroende längre iallafall ;) Ska försöka komma på lite roliga saker att skriva om nu när skolan börjar med så det inte blir 0 update..

Nu ska jag nog snart gå ner och äta..
- Natalie

Inne en stund!

Har varit inne i ca 20 minuter, och ska ut om 15-20 igen, ska ta in hästarna, kl halv 7 kommer hovslagaren!
Tänkte fråga om han kan verka lillen också, det behövs!

Jag och Jennifer gick bort til ridbanan med Lillemannen förut, självklart var kameran med så ni får en stooor bildbomb senare! ev. delar jag upp dom i flera!
- Natalie

Lunch!

Nu har jag och Jennifer lunch, medans potatisen kokar har vi party in the house! :D


Här kommer bilder från stallet!:





-Natalie

God Morgon!

Jag har vart vaken en stund, men inte orkat skriva här..
Idag ska jag fota i stallet så ni får se hur fint det blir! Känns mycket mindre än det gjorde förut! Rocker blev lite förvånad när jag tog in honom senast!

Nu har jag ätit frukost och ska smsa Jennifer så hon kommer hit! :D ska bli superkul att ha henne här igen :D
- Natalie

Nattti!

Nu ska jag faktiskt ta och sova snart, pratar med några på msn, men jag tänker inte se något mer One Tree Hill avsnitt ikväll! Det får jag ta någon annan kväll! Imorgon ska jag ställa klockan lite tidigare, måste ju vända tillbaks dygnet nu när skolan snart börjar. Imorgon kommer också hovis så jag måste fortsätta måla..!

Ouups, nu avslöjar jag vad jag håller på med i stallet, men jag lovade att göra det idag! Bilder får ni imorgon! ;)
- Natalie

Linnea!

Nu kl halv kommer Linnea hit och hämtar mig, blev ändrade planer idag! Vi ska hem till henne och rida, tyvärr kan jag inte ta några bilder, har ingen USB sladd från mobilen så kan inte få dom till datorn. Men nu måste jag fixa mig så..

¨
Musse är den understa och honom kommer jag nog rida! Han är super trevlig, önskar någon kunde filma/fota! :(
Vi hörs senare! :D

God Förmiddag

Jag är sådär läskigt trött just nu, här om dagen vaknade jag kl 7 och var sjukt pigg, och nu vill jag sova jättelänge.. Skumt dedär..
Idag tänkte jag säga vad det är jag har hållt på med i stallet.. ;)
Men först ska jag vara där ute en stund till, men ska äta och sånt först.. Kanske se ett One Tree Hill avsnitt så jag vaknar!

 Vi hörs senare!
- Natalie

Åsikt!

Här kommer ett försök till åsiktsinlägg.

Okej, tänkte dra upp ämnet Spö.
Rida med spö eller utan..?

Jag brukar rida med spö. Rider jag utan känns det tomt i handen. Red alltid med spö på min shettis, man kunde behöva toucha för att hon skulle gå framåt ibland.. Och det håller i sig. Jag rider nästan alltid med spö, men det är sällan jag använder det.. Ibland i galoppfattningar att jag lägger på spöt på bogen så han tar rätt, han har lite problem med det.. Men aldrig att jag slår honom om han inte går framåt eller så. Sedan tycker jag det är rätt snyggt att rida med spö.. Speciellt i hoppningen! Men ett snyggt dressyrspö kan också lyfta upp hela Outfiten enligt mig.
När jag rider med spö känns det som hästen respekterar mer och jag inte behöver använda det, men rider jag utan spöt känns det som hästen tänker "Åh nu har hon inte den pinnen nu kan jag sega om jag vill det!"

Man kan ju rida med spö utan att använda den, vilket jag då brukar göra.. Men jag tål inte när jag ser folk slå hästen med spöt, t.ex. om hästen är ivrig att springa iväg, att då slå hästen på bogen för att den ska lugna ner sig!? Det gör mig arg! Eller om hästen gjort fel och inte fattar vad den gjort fel, att då straffa den med spö!? Jag klarar inte av det!

Jag rider med spö, på nästan alla hästar. Det funkar bäst för mig, inte ofta jag använder det somsagt.

Så, vad säger ni, rida med spö eller utan!?

(nå, detta var ett försök till åskitksinlägg, får jag ingen respons kommer detta vara första och sista!)
- Natalie


bildbomb nr 3












Jag red inte för att vi skulle se ut som ett stilekipage utan tänkte mer att få honom framåt, därför ser jag lite konstig ut på vissa bilder..!

Har en bildbomb kvar från denna dag, men det är mer flumbilder, så dom kommer i ett annat inlägg! :D
- Natalie

regnregnregn..

Det spöregnar stundtals sedan kan det sluta.. Och så efter en stund börjar de igen.. Åh, jobbigt asså!
Rocker hade förresten trampat av sig en sko, som tur är kommer hovis på tisdag! :D Tillsdess får det bli markträning, t.ex. lastträning!

Åh, nu blev jag sugen på att lastträna! :D

- Natalie


bildbomb nr 2











Tänk när lite mage är borta och han flyger över hindrena! :D
Gosh, tigerponnyn!
- Natalie

Kräftskiva!

Igår var vi på kräftskiva på kvällen, Superkul! :D (och gott!)
Kom hem sent inatt.

Har sett ett avsnitt av One Tree Hill och så har jag vart ute hos hästarna = ingen kul syn!
All tråd var nerdragen i övre delen av hagen, tråd och pinnar låg ÖVERALLT! Dock hade hästarna gått ner till bäcken och där kan man stänga av så jag gjorde det. Men tråden hade gått av på 2-3 ställen och var nerdagen ända till där man stänger av! Kollade över hästarna och ingen verkade skadad.. Men jag ska ta in dom och pyssla med lite, och känna över så dom inte har någon skada ändå! Snacka om att jag blev orolig. Snart ska vi stängsla färdigt och sedan kan vi släppa upp hästarna i hela hagen igen! Jag fattar inte hur han kan ha fastnat så och sprungit..
Huvudsaken är att dom är i hagen, utan skador!

- Natalie

bildbomb nr 1













Mer bilder får ni senare, kan tänka mig att det blir rätt långtråkigt med bara massa bildbomber.. Bättre att spara lite också.. ;)
- Natalie

stallet!

Har vart nere i stallet hela förmiddagen, fixat och donat!
Nu är jag inne och fikar, sedan ska jag ut igen! Hade helst velat ligga på altanen och steka sönder nu innan skolan börjar, menmen, stallet går före.

Sötingarna i morse!
Tänkte bara ta och uppdatera här sålänge :)
- Natalie


mer bilder!













- Natalie

morgonsol!







lite mysig sådär..



Detta är några få bilder av de jag fotat precis! Lillemannen var sjukt snyggis idag så det var jättekul att fota honom! tog även av Rocker flughuvan och fotade honom med, men har inte redigerat dom än.. :) Lägger på skugga och ljusar upp bilderna lite.
- Natalie

Morsning!

woow, jag är ganska glad!
Vaknade nu klockan 7, helt amazing! :D
Kyrkklockorna slutade precis slå så nu är det dags för mig att gå ner och slänga i mig lite mat, ska ut och rida nu på morgonen! Imorgon tror jag vi båda ska vila, tycker vi har förtjänat det, men vemvet, en kort runda blir det kanske.. Nej, nu är det dags att smsa Jennifer så vi kan sticka ut en sväng! ;)

Vi hörs senare! :D
- Natalie

Hann inte!

Hann inte uppdatera i morse, och ja, inte fören nu!

Vaknade så drog jag och mamma ner till Varberg där vi var tills sen eftermiddag! Handlade lite smått och gått, något ni kommer få se inom snar framtid. ;)
Åkte även om ge-kås hem och där köpte vi mer smått och gått! bl.a. flughuva till rocker och en salva till mini.

När vi kom hem, runt kl 6 red jag och Jennifer iväg, mötte upp Sofia och Glanni så red vi en sväng alla tre! Rocker var riktigt fin idag faktiskt, dock blev han lite stark stundtals och föll in i galopp istället för att öka traven, men han är bara bebis så han väljer ju det lättaste.. ;) Däremot är jag rätt stolt, en 5 åring som kan skritta medans två andra hästar rejsar iväg så gruset skvätter! Han är tuff min goding! Han var dock med på noterna när jag släppte iväg honom efter dom!! Haha plutten jobbade jättebra hela rundan nästan, därför hoppade jag av och skrittade av förhand.. Tyckte han förtjänade det, så släppte lite på sadelgjorden och gick brevid.
Blev tyvärr inga bilder för vi hade fullt upp att ha koll på våra små ponnysar! ;)

När vi  kom hem var Rocker lite svettig så han fick stå inne medans jag åt, och sedan släppte jag ut honom och tog in miniman och smörjde.. Borstade även av honom snabbt, får bli nogare imorgon! Tog ut honom och nu sitter jag här.

Är hyfsat trött så jag tror jag ska sova snart..

Vi hörs imorgon! Då lovar jag mer än ett inlägg iallafall! ;)
- Natalie

Godnatt!

Jag är galet trött så nu ska jag snart sova..
Har inget mer att säga.. haha

Godnatt!
- Natalie

SUR.

"Kära smaragd, du är verklikgen dum i huvudet. En häst som inte duger till någonting! I höger varv är du bra på skritten och traven, men i gallopen är du helt verdelös. I vänster varv är du bra på gallopen, men fullstänigt oduglig i skritten och traven! Du suger verkligen på allt, jävla hästakrake! 

Otroligt att du fortfarande lever, jag borde mördat dig för länge sedan... innan du förstörde mitt liv!! (och alla mina saker)"

Detta "brev" skrev en tjej till sin ponny.
Jag fattar bara inte hur man kan skriva så, visst, skriva en sak, sedan betyder det inte att man menar det, men hon förtjänar ingen häst. Om hästen är så mycket plåga för henne borde hon sälja den..?
Inbland undrar jag hur folk tänker alltså...
Detta var enda inlägget jag läst, läste några kommentarer och tydligen var det en unghäst också, vilket gjorde mig ännu argare! En unghäst har inte lärt sig rätt och fel än..
ÅH! tänker inte äns länka, det är hon inte värd.
Stackars häst säger jag bara!

Jag behövde avreagera mig lite..
- Natalie


Promenad!

Jag, syrran, Tobias och lillemannen har vart ute på promenad! Välbehövligt och jobbigt.. Jag får så ont i höfterna när jag är ute och går. Lillen var rätt trött, vi gick förbi 4 hagar med hästar i så syrran fotade lite.. Hon knäppte även lite bilder på minimannen!

Det får ni senare när hon skickat några till mig! :)

Det är galet kul att titta på statistiken idag, kan undra om jag blivit länkad någonstans.. Haha!
Lite snålt med kommentarer ändå, men det kommer väl hoppas jag! Blir mycket roligare om man får respons.

- Natalie

Smakprov!

Kommenterar ni riktigt bra bjussar jag på alla bilder från idag!


Utvärdering:
Han var riktigt slö, men ett tag piggnade han till lite och galopperade på en bit.. Han är inte i träningsform än så jag red på ridbanan ca 30 minuter endast, vi hoppade några skutt och red mest runt och tänkte framåt, därför på de flesta bilder (om ni nu kommenterar bra!) hänger tyglarna rätt mycket i traven, jag tog ingenting i honom, tänkte inte på formen utan ville bara ha honom framåt.. Jobbade lite med honom i skritten, och han skötte sig rätt bra, han stannade några gånger, och kickade 2, men direkt efter va jag på och då gick han faktsikt framåt!

Ridpasset var helt okej, bättre än jag förväntat mig, så det var roligt! :D
Kommentera nu så jag får bjuda på fina bilder!
- Natalie

förlåt!

Igår efter fotbollen var jag så sjukt trött så jag såg några avsnitt av One Tree Hill, sedan slocknade jag rätt fort.. Har sett några avsnitt nu med och säsong 5 tog slut.. Jag MÅSTE se säsong 6!

Men nu ska jag ner och äta, sedan måste jag ut till hästarna.. Funderar på att gå till ridbanan med Rocker idag, hoppa lite smått.. Isåfall ska jag be syster följa med och fota! Men vi får se hur det blir med det..
Vi hörs senare!
- Natalie

Borås, Fotboll!

Har varit i Borås hela dagen med Hanna, där inne träffade vi även Jennifer, Vanessa och Kajsa! :D Super grymt hade jag tjejer! Träffade även en annan, men ingen jag vill nämna här.

Jag köpte en enkel t-shirt.. Inget mer faktiskt! Haha, vi åkte från centrum till knallerian, gick runt där, och åkte tillbaks.. Så meningslöst! Haha!

Nu ska jag iallafall iväg på fotboll, vi hörs när jag kommer hem, då kan jag visa tröjan med!
- Natalie

Morsning korsning!

Idag stog klockan på 06.30! Nu har jag sminkat mig och satte mig här framför.. Med maten uppdukad brevid datorn!

Idag ska jag och Hanna göra lite ärenden.. Usch vad vuxet det lät, haha! Nej men hon ska klippa sig, så ska vi göra syntest, jag ska kanske lämna in en sak på Victorins som har gått sönder, och sedan ska vi gå i massa affärer, i borås! :) Syrran och hennes kille är hemma nu, så är det bra väder kanske hon kan fota mig och Rocker sedan, och mig och Lillemann! :D

nu måste jag återgå till min frukost, vi hörs senare!
- Natalie

Herregud!

Jag drömde om denna dagen inatt! Haha, usch vad stressigt allt var! Red, gick med hundarna, stängslade, skulle på match och Fia skulle komma! Hon kom inte fören matchen typ, som är vid 7 på kvällen! Haha!

Men nu till vad som ska hända idag, Jag och Jennifer ska ut idag igen, tänkte rida med Sofia och Glanni, men jag får inte tag på Sofia.. :( Kan iofs be mamma skicka hennes nr!
Sedan ska jag slänga mig i duschen och medans håret torkar ska jag städa lite, sen kommer fina Fia, vi har inte setts på veckor! Till kvällen ska vi dra iväg på match faktiskt! Första hemma för säsongen! Taggar sönder!!

Midsommar -10 
Jag ser fail ut, men Fisan är söt! :D

Men nu ska jag käka något och sedan nog gå ut..
Vi hörs!
- Natalie

Stallet, NU!

Nu ska jag slänga i mig en macka och sedan dra ut i stallet, Jennifer ska till tritill vid kl 6 så då går jag och hämtar Rocker med. Har inte äns funderat ut vad vi ska ha på oss än! Måste veta vilken runda, troligtvis blir det dom fina ljusblåa lindorna och mörkblåa schabraket!

Ni får bilder sen, ska be Jennifer ta lite kort på oss! ;)
 -Natalie

morr!

Vädret är emot mig idag! :(
Jag och Jennifer skulle rida i morse, men då börjar de åska, och regna, i massor! Och det kommer mer och mer moln, får se om vi rider i eftermiddag kanske.. Skulle fiskat med Hanna idag med, men hur kul är det att sitta på en sjö när det regnar och åskar..?
MORR!

Därför ska jag installera "Mitt Djursjukhus" och se om jag kan varva det än, jag har problem med att installera spel på denna dator, det funkar inte! :O
- Natalie

500!

Woow, känns grymt, detta är inlägg 500! :D

Nu blev jag mer taggad än jag varit förut! Trotts mina ynka 10-20 besökare tycker jag det är grymt kul att blogga! :D
Vi hörs senare!
- Natalie

God Morgon!

Förhoppningsvis är jag vid detta laget ute och rider med Jennifer, får hoppas jag iallafall är i stallet med min ponniplutt!

Dagen ska spenderas med min underbart fina vän Hanna, ev. Jennifer med, fiskeeee <3 Haha, jag har ju blivit fiske galen, och nu tänker jag ta vara på dessa sista sommarlovsdagar! Ponnyn ska ridas, jjag ska leka sönder med Hanna, och förhoppningsvis tänker jag sno Jennifer någon dag med.. ;)

Ni får bilder och sådant senare!
- Natalie

Pärlan idag!

Idag var Rocker ganska rolig att rida faktiskt!
Skrittade en runda på ca 1h och 5 minuter, travade lite lätt då och då, stundtals blev han så på att det blev lite galopp inslag, därför la jag in två galopper i rundan, men mestadels skrittade vi, han var hemskt stel i vänstersidan, imorgon blir det nog arnika på både höger och vänster sida samt underhalsen!
Han var grymt snyggast i skogen iallafall! ;)

Gula eskadron lindor bak, blåa "Stall Linda" lindor fram, och ett knalllila schabrak från ge-kås, grr, snygging!

Godingarna längst ner i hagen!



Troligtvis sista inlägget idag.

Nu ska jag se på Twilight..
- Natalie

Torsdag i Halmstad!

I torsdags var jag somsagt i Halmstad hela dagen, kollade på båtar, chillade runt och på kvällen såg vi Rix Fm Festival! Dock fotade jag bara ett genrep, får se om ni ser vems sedan på bilderna!
Men artisterna var iallafall Loreen, Jay Smith, Vincent, Erik Segerstedt, Eric Amarillo, Eric Saade och Ulrik Munther! (tror inte jag glömt någon?) Och så självklart rix fm bandet, minns inte vad dom hette, men dom va grymma!




Inte så svårt att gissa kanske!? ;)
Jag filmade även en hel låt dom genrepade.. Sedan när jag lyssnade på det märkte jag att idioterna på Sony Ericsson inte hade lagat mikrofonh*lvettet! Blev sådär lagom sur, men nu har jag iallafall en hel sång filmad på en snyggning! :D

Sedan såg vi även en meega stor segelbåt, största tror jag tillochmed, Gloria hette den och kom ända från Colombia!




Somsagt, den var gaanska enorm, fick lixom inte plats på en bild.. Haha!

Det var iallafall en toppen dag med mamma och pappa i Halmstad! Dock hann jag inte gå in på Hööks som jag planerat :(
- Natalie

Bästa ridpasset!

Här kommer lite fina bilder från första ridpasset efter han vilat i somras, även det bästa vi haft på hela sommaren! Nu dalar allt neråt och jag undrar hur långt man kan drunkna innan man finner styrkan att simma uppåt igen..
inga kommentarer om hovarna tack, det var dagen innan hovis kom och jag vet hur dom såg ut!
















Denna dag var han oslagbar! Stadigt i form, och bara pinnade på. Och visst kan han ställa upp sig som en dressyrhäst!?

Åh, fina ponnyplutt, bli som du brukade vara igen!
- Natalie

hästar!

Nu ska jag ut till hästarna, och idag är jag faktiskt ridsugen!
Ska fundera ut en lagom runda också..

Haha, här ser ni hans lillla stjärn! :D super söt är den!
Vi hörs nog senare! :)
- Natalie

Ouupps!

Tog sovdag idag. Vaknade vid 2, sedan har jag sett några One Tree Hill avsnitt och nu ska jag ner till hästarna, Lillemannen ska smörjas, och får se om jag kommer på något att göra med honom idag, och Rocker ska ut på en skritt tur!
- Natalie

Hästen idag!

Lite kassa mobilbilder på min finaste ponny!




Färgerna är inte så olika som på bilderna, fast schabraket är liite grönare och lindorna lite blå/gröna så det är inte helt samma nyans!
- Natalie

Skrittrunda

Nu ska jag komma på en runda jag kan skritta, Har inte ridit Rocker på förlänge nu, är inte speciellt sugen, men får ta och ladda om och sedan njuta av att sitta på honom igen, bara han inte stannar, då blir det inte kul. Men tjaao, nu sticker jag ut!
- Natalie

God förmiddag!

Märker att statisiken sjunkit massor, kanske beror på att uppdateringen ligger lågt.. Förlåt, ska ändra på det!
Igår satt jag inte vid datorn, inte så jag hann uppdatera här iallafall.

Gårdagen spenderade jag i Halmstad! Kollade på The Tall Ships Races, fast inte så många båtar som kommit in när vi var där, på kvällen var det Rix Fm Festival! :D Med, Jay Smith, Eric Amarillo, Loreen, Erik Segerstedt, Vincent, Eric Saade och Ulrik Munther! :D
Saade och Munther är mina pokjar! <3

Har bilder från när Saade hade genrep, vi stog förlångt bak sen när det drog igång så blev inga bra bilder eftersom jag hade mobilen bara.. Har även en film när dom kör igenom en låt, Popular tror jag, men min h*lvettes mobil funkar inte än, så det blir utan ljud!

I onsdags var jag ute och gick med lillen!

Idag ska jag ut och skritta med Rocker, inte alls sugen, menmen!
Ska försöka träna lite med minimannen med! :)

Nu ska jag ner och äta! lovar mer update sen! :)
- Natalie

miniman!


Nu kan ni förvänta er fler bildbomber, även på minihäst! ;)
Lillen har nämligen flyttat hit igen, och han, jag och Rocker ska banta sönder nu! Haha skämt åsido, men vi ska försöka få ner hullet på  dom lite, långa promenader, krävande promenader och hårdträning! Rocker är ju under igångsättning nu, det får lillen med vara, men dom ska minsann få bort lite mage båda två! Och jag ska fota lillen åt er, han ser ut som en riktigt hingst, skit snygg har han blivit!

- Natalie

okej, dags att släppa allt!

Nu tänker jag berätta varför jag inte uppdaterat så bra på typ en vecka..

När min ridlärare red Rocker tyckte hon att han kändes jättevinglig och ostabil i bakdelen, främs vänster bak. Jag  har också kännt det några gånger men jag har nog vant mig vid det nu..
Därför ringde vi veterinären och fick tid först igår kl 10. Jag har inte velat berätta något här, dels för att jag har oroat mig så och dels för att vi inte visste hur det skulle bli efteråt.
Men han visade tydligen ingenting, förutom att han var lite varm på ett sår han haft jättelänge, men jag sprayar det med blue spray så ska det nog försvinna!

Han hade ingen infektion i kroppen heller men vi tog blodprov för Borelia och Elischa (?)
Borelia hade tydligen varit jättemånga hästar som fått denna sommar, och dom svaren får vi inte fören om en vecka typ.. Men nu kan jag börja motionera honom, så skritta långa rundor och trava lite lätt..

Han måste banta nu med, så har ni några tips behöver ni inte vara blyga att bjuda på dom!

Kommer snart ett inlägg till med liite mer information, om en annan sak, roligaare! ;)
- Natalie

Sorry!

Tänkte uppdatera mer, men står 0 i hjärnan så..

Nu ska jag se ETT avsnitt av säsong 3 One Tree Hill , sedan ska jag sova!
- Natalie


Modell!?

En sak jag funderat på helt seriöst är att bli modell.. Men jag har nog för dåligt självförtroende! Men hade vart kul att gå på Casting någon gång! Lätt att jag ska göra! När man går hemma och syrran fotar är det inte så svårt att posera och överdriva allting, ibland blir man ju helt okej på bild! Men jag tror det skulle bli svårt bakom ett vitt skynke, att få samma avslappning!
Det  är  riktigt  kul  att  stå  bakom  kameran  tycker  jag!!





Dessa bilder är från när jag var modell åt min syster till en skoluppgift!
- Natalie


God Morgon

Hejsan!
Tänkte att jag får börja uppdatera igen.. Saknar det lite, men samtidigt var det skönt att inte behöva tänka på att jag måååste blogga! :)

Iallafall, ska ut om en stund och borsta på ponnyn!
Imorgon ska vi iväg med honom på morgonen så vi får se hur uppdateringen blir imorgon. Troligtvis skriver jag här när vi kommer tillbaks.

Det var nog allt jag hade att säga.
 - Natalie

RSS 2.0