Gott Nytt År!

Tänkte ge mig ut en sväng med Rocker nu innan middagen!

Vid 12slaget ska jag gå ut med kameran och teleobjektivet och fota lite på fyrverkerierna! :D Hoppas dom fastnar! ;)
Jag ska inte göra något alls idag faktiskt, skulle vart med ett gäng tjejer, vi brukar träffas.. Men det blev lite ändrade planer nu.. :/ Får se, ev. åker jag in till dom en stund, men tror inte det.. :)

- Natalie

Heej!

Sitter här framför datorn.. Utanför stormar det! Känns rätt skönt att veta att hästarna står i stallet och mumsar på sitt hö.. <3

Tänkte skriva ett diskussions inlägg senare.. Men får se hur det blir då jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig.. ;)
-Natalie

God morgoon!

Sitter i soffan och äter frukost, ska snart springa ut och slänga ut hästarna..
Just nu lyssnar jag på MTV och har spotify ifall det kommer någon dålig låt.. ;)

Idag ska jag iväg med en kompis!
Jag uppdaterar nog sen!

DANZA KUDURO!
- Natalie

i stallet!

Sitter i Rockstjärnans box och lyssnar på när han tuggar på sitt hö, finns nog inget bättre än det här! Nu fick jag min andra dusch hö, han vill nog att jag ägnar lite tid åt honom nu! Vi hörs nog senare!! -Natalie

When nothing goes right, go left.


- Natalie

Jullov!

Nu när jag har jullov tänker jag ta upp bloggandet igen känner jag!

Var ute i morse och tog ut hästarna och morgonfodrade.. Idag tror jag jag tänker rida på åkern.. Mycket travarbete på volt tänkte jag.. Det behöver han träna på, stärka sig och så..
Tar nog något kort på våran utrustning sen med! :)

- Natalie

Ut i stallet!

Nu ska jag ut i stallet och fixa, har vart iväg hela dagen. Julshoppat!
Imorgon flyttar våra två flasklamm (från i sommras) och två andra små lamm hem igen, ska bli dundermys!

Nej, nu måste jag dra mig, detta blev ändå ett snabbt inlägg och ni vet vart ni har mig..
- Natalie


Rocker leker Cupido!

Jag har nämligen börjat träna samma sak som Linn.. Alltså med klickern, tränade smått med klickern i våras/sommras men inget vi fortsatte med.. Men nu när det är mörkt och han inte rids så mycket tycker både han och jag det är skoj att klickträna.. Han förstår faktiskt ganska fort, när han väl sätter den sidan till.. ;)
På tal om det ska jag springa ut och ta in hästarna nu, som jag gjort två dagar tidigare ska klickern följa med och idag ska jag testa backa honom fler steg än 2.. :D Ska bli kul att testa! Han är så go när han inte fattar, antingen sätter han frambenen i kors eller så försöker han lista ut vad jag menar och testar massa olika saker med benen.. Sötnosen! Imorgon kanske syrran kan fota när vi tränar.. ;)
- Natalie

Lite random bilder!

Här är lite bilder från igår tror jag. :) Min syster som fotat. Dåligt ljus så är rätt dålig kvalité, men bättre än inget? ;)
Och här är några från idag, kände för att fota lite på fåglarna utanför fönstret..
Denna var mest för att visa att det inte hjälper att det snöar när det redan är blött på marken.. men, JATACK till snö nu!?

Nej, med tanke på att jag inte fick in hästarna igår kväll ska jag gå ut och byta till ett torrt täcke på min älskling! (Om jag nu får tag på honom.)

Annars tar jag in lillegubben och gosar lite först så får jag nog tag på Rocker sen.. Lillen förtjänar lite gos.. Plutten!

Min mobil kanske hänger med ut... ;)
- Natalie

Ponnyplutten!

Igår red jag för första gången på jättelänge! Han var näästan lika seg som han brukar. Och blev rädd för saker lite här och där, men det var jag ändå med på eftersom han inte vart ute på såpass länge.. Idag ska jag fråga mamma om hon vill köra ner oss till Ridhuset.. Känns som det skulle behövas nu att rida ett mjuknande pass.. Ställa, böja, volter osv.. Och det finns inte så mycket för honom att bli rädd för där inne. Jag fick nämligen jätteont i nacken igen när jag red igår.. Vet inte om det var för han ryckte endel när han blev skrämd eller om jag helt enkelt har skadat något i nacken.. Tänkte nästan be mamma rida idag isåfall och jag kan ta med lilleskiten och träna med honom sålänge! Det hade vart kul! :Dfinaste plutten!

Jag är rätt taggad till att rida nu faktiskt! ;)
- Natalie


Ridtur imorgon!

Imorgon har jag planerat en skrittrunda.. Han har ju vilat otroligt länge och tänkte starta upp nu med skritt utan några som hellst krav, tror han behöver bara komma ut och se lite annat än hagen nu.. Hinner jag ska jag även träna lillemannen lite tror jag! :D
Men vi ska ha kalas imorgon med så får se hur tidsplanen blir! I torsdags fick han iallafall skor med 4 broddhål och snösulor så nu längtar jag till snön!
Muuusiiiik!

Jag har börjat lyssna på dansband hela tiden nu.. Har idrotten att tacka för det.. Vi buggar nämligen på idrotten nu! Sjukt kul är det! Älskar att dansa.. Kanske inte är smidigast.. Men jag har kul iallafall.. Det är väl huvudsaken? ;)

När det gäller hästarna har jag fortfarande tappat suget heeeelt! Jag tänker bara på hur seg han brukar vara och då är jag verkligen inte sugen på att rida.. Så jobbigt! Tänker även på Dirigent, hästen jag red på Plönninge, 1,70 - 1,75 i mkh. Han var så sjukt go att rida! Helt underbar häst alltså! Älskar stora hästar..

Ska sticka ut nu och fixa stallet.. Regn, mh, mysigt! Får bli hög musik i stallet när jag fixar så ska jag nog klara det ;)
- Natalie

RSS 2.0