Heej!

Har ingentligen ingen blogg lust alls.. Vet inte riktigt varför.. Skulle igentligen vart på T-Kväll i Borås, men fick planera om.. Istället drog jag och Jennifer ner t sjön, tsm med hennes kusiner (våra grannar) och min 3dje kusin! :D
Superkul att vara massa folk när man badar!

Sen gick alla hem, och jag och Jennifer beslutade oss för att dra tillbaks t sjön, men då med fiskespön och fika!
Så har vart iväg hela dagen. Och snart ska jag nog till sjön igen.. Kvällsdopp in my <3 Haha nej, inte riktigt, men jag brukar inte tacka nej t att bada, även om det är kallt ute, tänker lixom "då är det nog varmare i vattnet" och sen hoppar jag i. Haha!

Jag fick upp en Abborre (?) Jennifer fick också upp en sådan, (meeega stor) och så fick hon upp en mört med. Den fick jag, så gav katterna mina fiskar, och Findus sitter och käkar Abborre just nu, Mörten slukade han snabbt! Haha! :D

fr. vänster - Jennifers - Min - Jennifers!
Nej, nu ska jag snart gå så får väl sluta skriva, vi hörs sen!:D
- Natalie

besviken.. på mig själv!

Usch, Jennifer väckte mej kl 7, och då hade jag ändå sovit i 4-5  timmar, men jag satte mobilen på ljudlöst och somnade om, vaknade för en halvtimma sen typ..
Nej, förlåt Jennifer! Vi går upp 7 imorgon med? <3 Så går vi en promenad med vovvarna! Tänk vad kul att gå ner t sjön med dom? :D

Haha, nej. Nu ska jag käka lite, sen ska vi sticka och bada! :D
Badade igår, men då var inte Jajja med.. Fast jag hade rätt kul ändå :D

Vi hörs sen!
- Natalie


Rösta?

Är med i Agrias hund-tävling! :D

Rösta gärna på finfina Polka! :D
http://www.agria.se/tavling/hem/harligahund#gly-date;22;NOTE-8JB3W7-0


Tack om ni röstar!
- Natalie

God kväll!

Andra gången jag skrive detta, första gången försvann allt!

Jag och mamma åkte till Varberg - Världens bästa stad någonsin!
Där solade vi på stranden från halv 3 till halv 7. Och äntligen har jag fått dendär bruna ryggen jag längtat efter! :D

När jag kom hem stack jag direkt och badade, och nu är jag här. Ska se på film, Poseidon - titanic liknande, med min syrra och hennes boyfriend! :)

Såg att ni ville ha fler bilder, och det ska ni få! Men inte just nu, för nu - filmen!
Ska snacka med mina girls sen Sandra och Carro

Sandras finfina ponny Joly´s Top Gun!
Vi hörs senare!
- Natalie


Ni har räknat ut?

Tror ni har räknat ut vad jag gjorde igår!?

Jo, jag red ett litet pass på min underbara pärla! Nu ska han dock vila tills Fredag då han äntligen får klippt tårna och får på sig skor!

Jennifer hoppade också upp en stund, han var såå seg, dock red vi ju i en paddock, med stekade sol, så jag skyller på att det var varmt, därför varken jag eller Rocker orkade! Haha! Jennifer fick faktiskt riktigt bra fart på honom en stund! Skrittade och Travade mest, tog ett halvt varv i galopp i båda varven bara för att få njuta lite, galoppen är helt klart bäst! Nu taggar jag järnet för helgen då vi ska börja hårdträningen! Ska köpa hem foder nu med, han har inte fått det när han gått på bete.. Han har fått härlig *host*tjock*host* mage ändå!´

Detta var den utsuddade bilden. Tog av västen sedan, och handskarna, samt satte på mej sporrarna. Fattar inte hur jag kunde rida honom utan sporrar förut, funkar bra när man rider ut, men inte när man ska jobba igenom honom! - Han var sååå fin, Jag trodde det skulle bli huvudet-bland-molnen pass, men han jobbade på bra och sökte sig massa neråt!

Sugna på bilder från ridpasset? :) Isåfall får ni allt kommentera, annars har jag bilderna för mej själv! ;)
- Natalie


min stjärna, mitt allt ♥


- Natalie

mitt dagliga glas!

Nu ska jag gå ut på altanen och sätta mej med mitt dagliga glas Oboy, helt klart något jag inte klarar mej utan!
Sen ska jag hänga ut en tvätt åt mamma och efter det hoppas jag kunna gå en sväng, eller ev. Rida T med Sofia ^^

vi hörs!
- Natalie

God Morgon!

Idag skämms jag iallafall inte för vilken tid jag vaknade! Solen stekte i ansiktet genom fönstret, så nu tänker jag inte somna om. Ska gå ner och äta snart, för jag är hungrig.

Jag funderar.. På att äta och sedan gå en morgon promenad med våran ena hund, fast då måste jag gå en med den andra hunden sen med.. Haha! Orkar inte gå med båda samtidigt.. Kanske frågar Jennifer om hon vill gå med! Kan nog bli härligt!

Nej, nu får jag ta och hitta på något kul innan jag somnar om..
- Natalie

Vad är det som har hänt?

Idag är besöksiffran ovanligt låg.. 6 Unika, brukar vara en 1 framför iallafall. Jag vet att 16-20 besökare kanske inte är så många, men jag står för det. Jag hoppas att fler och fler kommer följa mej med tiden också. :)

Jag som tänkte uppdatera bättre och bättre, inge kul alls när ingen läser.. Har ju massa bilder att bjuda på sedan idag! Kan säga att det kändes bra, riktigt bra idag!

- Natalie

hmm?

Mer får ni veta sedan...

Nu - SJÖN!
- Natalie

åh, dumma meej!

Godmorgon!

Jag ställde klockan på 9, men på något vänster har jag lyckats stänga av den i sömnen och vaknade nu för en stund sedan, ska slänga i mej mat nu och sedan göra "hemlisen" :D

Vi hörs senare fina läsare!
- Natalie

Kvällsfolk!

Hej på er som sitter uppe på kvällen!
Imorgon händer en speciell sak för mej, ska försöka få det på bild, det vore väl kul? ;)
Dock har min syster glömt sin kamera hos våran faster, så är det okej med lite halvdanna digitalbilder?

Hoppas det, för jag ska fråga Jennifer om hon vill fota!

Åh vad jag saknar att ta lektioner! Längtar tills skorna sitter på. Pappa ska ringa hovslagaren imorgon igen! Morr vad jag är sur på honom!
Nu ska jag faktiskt sova, så jag orkar upp, ska göra den "hemliga saken" på förmiddagen innan värmen bryter ut! Sedan tänkte jag sätta mej och smörja tränsen..
På kvällen väntar fotbollsmatch, sista för "säsongen" eller vad kallar man det? Haha! Iallafall är det i Brämhult så jag blir borta en stund på kvällen.

Nu - Sängen!
- Natalie

just nu!


-Natalie

Mål 2011!

Det vore kul att läsa om era mål, kommande tävlingar som ni tränar till eller hur ni ska träna under sommarlovet, det vore väl kul att ställa upp i en clearround eller något? till hösten?
fråga: du skrev att du longerade i 10-15 minuter här om dagen, varför inte längre?




Okej, kan svara på frågan först! Jag longerade bara 10-15 minuter för Rocker tycker det är extremt tråkigt och jag kan inte longera, jag har inte hittat tekniken. Jag klarar inte av det och blir bara sur när han tröttnar och kommer in till mej (jag vet att det är mitt fel). Så när han gjorde som jag ville efter ett tag slutade jag, så han ska koppla ihop det med berömm.

Bild från förra ägaren!
------

Mål 2011, hm, igentligen har jag nog inte satt upp några riktiga "mål". Utan jag har mer "tankar" om vart jag vill att vi ska ha hunnit, men det beror på hur lång tid det tar innan vi kommer igång som innan vilan.. Jag måste ta grönt kort, sedan hade jag tänkt att vi skulle ut på Clear Rounder, men sen har vi problem med honom på nya ställen (vet att vi måste träna på det), men pappa stressar upp sig (oftast han som håller Rocker för ingen annan har chans att hålla kvar honom) och då blir Rocker ännu mer på tårna. Självklart ska vi jobba på detta med nya ställen. Sedan ska vi nog ut på några Clear Rounder. Dock har jag inte råd med för mycket tävlingar, utan det får nog bli några om året bara isåfall.. Jag vill mest bara nå målen här hemma, att han ska gå fram för min skänkel och att han ska jobba när jag ber honom, inte kicka. Har svårt att skriva mål, mycket lättare att prata om det , face to face eller hur jag ska säga!

Mitt mål förra året var att ställa upp i en Clear Round hösten 2011, alltså iår. Vi får se om det blir något med det, men jag hoppas verkligen på det!

Hoppträning i våras

Hoppas detta blev lite seriösare inlägg!
- Natalie

Skärpning!

Usch, vad jag uppdaterar dåligt!?

Får ta och skriva några seriösa inlägg. Har ju fått några förslag så jag jobbar på det! :) Ge gärna fortfarande förslag, får total bloggtorka när jag inte rider..
Ska nog bort till ponnyn senare så följer syrran med bort och fotar.. Om hon inte redan varit ute. Haha!

Vi i vintras! Haha, suddigt och fint..
Nej, nu ska jag sätta mej och skriva inlägg!
Har ju inga nya bilder heller för den delen..

- Natalie

Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev här.. Eller okej, senast var väl igår förmiddag.. Haha! Känns som evigheter sedan. Jag och mamma åkte nämligen iväg igår eftermiddag/kväll och kom hem nu på kvällen, så har jag, syster och hennes kille vart ute och gått.. Nu sitter han med en Rubiks Cub, och jag och Syrran med varsin dator iknät!

Förra sommaren!
Ska nog sova snart!
Är riktigt trött.. Och jag får snart utbrott på hovslagaren som inte hör av sig! Fattar han inte att jag har sommarlov och vill rida!? Han lovade att höra av sig förra veckan, hur gick det tror ni?
Jaja.

tror detta blir sista inlägget idag, godnatt sötnosar!<3
- Natalie


GLAD MIDSOMMAR - i efterskott!

Jag hann tyvärr inte uppdatera igår, vaknade vid 12, sen gick jag och mamma bort till hästarna och pussade lite på dem. Direkt när jag kom hem duschade jag och fixade mej, sen kl 3 åkte jag till Hanna.
Tack tjejer för en super kväll! :D
5-kampen var helt klart roligast! Och dansen i slutet. Haha!
Vi försökte lära oss "Waka Waka" dansen när 2 st tyvärr åkt hem.. Men vi hade kul ändå!

Till hästarna: Rocker har fortfarande inte fått några skor, för våran j*vla hovslagare hör inte av sig, inte på en vecka, det har gått ca 5 veckor (om inte mer) sen jag red Rocker senast. Fattarni!?  
Dock ska jag nog rida T idag om inte Lina gör det, tror inte det eftersom hon kommer hem från sin semester idag.. Vet inte om de blir på ridbanan eller om jag rider ut.. Känns som att ridbanan är med behövligt för honom. Men det är roligare att rida ut.. Haha!
Vi får se helt enkelt.


Hoppas ni hade en bra Midsommar och nu är jag tillbaks vid datorn! :D
- Natalie


får inte nog..

.. efter 4 filmer har jag ändå inte tröttnat på att titta på Zac!
Nu väntar en film till idag, sedan ska jag sova!
Men först, dreggla lite mer på Zac :DD

Förlåt, dessa senaste inläggen har inte alls vart hästrelaterade.. Men det får bli så nu.
- Natalie

Zac <3

Haha, har tittat på alla High School Musical filmer nu! Och jag är helt fast i Zac Efron!
Ska titta på
images
Den bråkade lite.. men iallafall 17 again ska jag se!
och sen ska jag se
zac-efron-charlie-st-cloud3
Funkade inte med denna bilden heller, det är något lagg med blogg.se just nu.
sen ska jag iallafall se Charlie st. Cloud! :D
Och sen väntar The Derby Stallion! (har för mej den hette så) också med Zac som huvudperson.

Vet ni några fler filmer med denna snygging som huvudperson är det bara att langa in kommentarer!
- Natalie

Ouups!

Har visst glömt uppdatera här! Jag har faktiskt varit vaken ett bra tag, sen 12!
Dock mår jag inte speciellt bra idag så har tittat på High School Musical 2, kollade på 1an igår och ska se 3an senare idag!
Men nu ska jag nog äta något, har inte gjort det än och är faktiskt inte speciellt hungrig.. Men får väl pilla i mig något ändå. När mamma kommer hem ska jag fråga om hon kan köra bort mej till hästarna... Jag orkar faktiskt inte gå, även när det är 1 km bara. *latis*

Nu ska jag fortsätta gosa med min katt som är helt knäpp idag! :D (som alltid annars.. heh)
-Natalie

fotboll..

Jag har gått och blivit något av ett fotbollfreak!? Jag som alltid hatat fotboll.. Nu tycker jag det är jättekul att titta på! Speciellt när hemma laget spelar.. TÄFF (L)

Och sen är det aldrig fel när det går bra för IFK Göteborg! Känslan på ullevi går inte att beskriva ;)

Täff förlorade mot Högvad idag 1-2
och IFK spelade 1-1 mot elfsborg.

Inget häst relaterat här inte!
Nu ska jag bara sitta här vid datorn och ha det trevligt! :D
- Natalie

God.. morgon?

Vaknade för en halvtimma sen kanske..
Idag ska jag kanske rida ut på T. Ska nog även gå med Rocker idag igen, gjorde ju det igår ca 30 minuter, och sen efteråt tog det kanske 15-20 minuter att få in honom i stallet! Han är såå töntig på nya ställen, men jag tror det är för stalldörren är liite för smal för att han ska "våga". Tillslut gick han in iallafall. Duktiga hästen, borstade och pillade lite med honom, smörjde in honom och kollade igenom benen så han inte fått nya sår.
Lite bilder:



Blir nog samma procedur idag.. Gå med honom, och sen stallet och smörja..

Men nu ska jag springa ner och slänga i mej något att äta, sen ska jag bort till Jennifer och planera lite för midsommar med tjejorna!
Efter det ska jag nog hem och byta om bara och sedan sticka bort till hästarna. :)
- Natalie

Har ingenting..

.. att skriva om!?

Ger ni inga förslag kommer jag nog ta en paus från bloggen tills Rocker får skor (nu i dagarna)
Får panik för jag vill skriva, för ni är trogna och kommer tillbaks och så.. Men hjärnan har lite sommarlov om man säger så.. ;)

Var inte rädda! Ge förslag!
- Natalie

bästa hästen någonsin!


Han är den som får mej att fortsätta kämpa<3
-Natalie

hästen..

Jag ska snart gå bort till ponnyn.. Tänkte gjort det förut idag, men det verkar så himlans kallt ute, så jag vet inte om jag är speciellt sugen på att gå bort..
Men jag ska bort, det ska jag. Ska även gå liite med honom så han får röra lite på fläsket, men ska endast skritta på gräsunderlag. Ska även mysa och så med honom i stallet tänkte jag.. :)

Syster är inte hemma, och hon har nog tagit med sig kameran, så jag får väl knäppa några bilder med mobilen.
- Natalie

Spännande!

Jennifer var snäll och smörjde in Rocker idag. Han har nämligen fått lite sår som jag tänkte smörja varje dag för att få det så lindrigt som möjligt.. Kajsa hade tydligen med sej Ridbyxor och ridstrumpor till mej som jag ska hämta imorgon! Det ska bli spännande! Tyvärr har inte hovis hört av sig än, så vet inte om Rocker får skor imorgon eller inte..

Nu är jag iallafall dunder trött, men tänkte skriva vilka olika attraktioner vi åkte ;) Balder, Kanonen, Spinrock, Kållorado(?) Hang-hai, Flumeride, lisebergsbanan, rabalder, uppschwinget(?), Virvelvinden (tror jag den hette) och jukebox. Kan ha glömt något.. ;) Men vi vann iallafall varsin Stjärnvinst! :DDD Jag vann KexChoklad och Hanna Schweiezer nöt! Kan tillägga att vi åkte alla mellan 1-4 ggr var! :D

Nu ska jag sova, gick ju upp jättetidigt idag.. :(
Godnatt!
- Natalie

gårdagen!

Igår gick jag bort till hästarna och då var Jennifer på ridbanan med Tritill, Kajsa var också med, så jag gick bort till dom efter jag pussat på Rocker, han gnäggade när jag gick från honom<3 söte!
Iallafall, fick känna lite på Tritill, tyckte han var ärligare i handen sist jag och Jennifer red honom. Kan det bero på tränset?
Efteråt tog vi med Rocker upp och pysslade lite med honom. Lindade benen, satte på en tömkörning/longeringsgjord och en lina, satte även på snodden sen när vi kom ner t "mellanhagen" där vi brukar longera. Han var inte alls på humör för longering. Och jag som inte kan riktigt gjorde det jobbigt för oss båda, blev inget långt pass utan jag slutade när han väl gjorde rätt. Sedan tog det kaske 10-15 minuter att få in honom i stallet. Han hade nog tänkt sig ett längre pass, helst att jag hade ridit plutten! Knappt att han ville gå in i hagen igen..
Och idag hinner jag inte gå bort. Men Jennifer och Kajsa ska dit idag igen, ska fråga om dom kan titta till Rocker då med. :)

Har bilder, men på andra datorn, så dom får ni ikväll eller imorgon :)
- Natalie

Favorit bilder!

Detta måste väl ändå vara bättre än inget? :)











Det var favoritbilderna på denna dator! :)
- Natalie

Uppe med tuppen!

Hejsan!
Nu blir ni förvånade va!? Jag är vaken innan kl 7. Men det är för jag ska hinna fixa mej och så, ska äta, och sen duscha nu. Jag borde göra några tidsinställda sen med va? Vet inte vad, lite olika bilder kanske, har inget vettigt att skriva ändå.. Men nu måste jag ner till maten, avlider snart!

- Natalie

T 14 Juni!








Kommer en till bildbom från denna dag, dock senare! Eller en annan dag. :)
- Natalie

hehe..

.. ouuups, idag sov jag till 10 i 3! Haha! Men jag var faktiskt på bröllop så.. Jennifer kollade hästarna åt mej igår..
Har inget att skriva förutom att bröllopet igår var mycket roligare än förväntat! Va lite stel på dansgolvet först, men sen bytte jag skor och det blev lättare ;)

Men detta har inget med hästar att göra, så nu får jag väl sluta skriva, tänkte bara höra av mej! :)
- Natalie

Godnatt!

Ska lägga mej nu. Imorgon väntar en låång och förhoppningsvis rolig dag! Ska gå upp kl 7-8 och hoppa in i duschen. Sedan ska vi nog till kyrkan en snabbis, efter det direkt till min kompis som ska fixa mitt hår.. Spännande! Sedan ska vi hem, äta något och jag ska sminka mej och så, blir det tid över tar jag kanske en bild och lägger in här då! :) Runt 2 ska vi vara i kyrkan då mamma och pappa är värdpar så vi ska hälsa alla välkomma tydligen (hoppas jag slipper!) efter det finns det nog inte så mycket tid för att blogga, eftersom direkt efter kyrkan drar vi ner till bygdegården och inväntar brudparet! Sedan drar festen igång, och varar nog en bit in på natten ;) Dock ska vi gå hem lite då och då för att rasta hundar / mata dom. 

lite mysig bildsådär..<3
Tja, nu vet ni vad jag ska göra imorgon! Kanske mobilbloggar snabbt om det händer något kul!
- Natalie

Hej!

Jag har vart iväg hela dagen.. Och ska nog strax åka igen, det får bli Fotbollsmatch istället för Eric Saade på liseberg! :/
Ville hellre se Eric, men eftersom jag ska på bröllop imorgon ska jag till en kompis kl halv 10 imorgon så hon ska fixa mitt hår! :D ni får säkert bilder på det, antingen om jag hinner sätta mej en stund innan kyrkan, eller på söndag. :) Återstår att se. 

Kommer inte hinna uppdatera så bra dessa dagarna, hoppas ni förstår det! :)
Nu måste jag sticka!
- Natalie

godnatt!

Tror jag ska stänga ner datorn och sova tidigt idag.. Känns som jag verkligen behöver sova..
och vill inte sova bort hela sommarlovet så ska lägga mej liite tidigare än 3-4.
Blir nog bättre sen när jag har en häst att rida, då har jag ju något att längta efter när jag stiger upp på morgonen!
Imorgon kommer jag nog inte åka t Rocker, utan ta ut min sista "lovdag" för sedan ska jag kolla till hästarna varje dag i en vecka, vi har delat upp det lite.. :) Har dock inget emot att gå bort varje dag och mysa! Förhoppningsvis får Rocker skor i början av nästa vecka! :D

Nu ska jag nog ta ett hopp åt vänster och landa i sängen, har en känsla av att jag kommer somna rätt fort!
- Natalie

bloglovin'

--> Följ min blogg med Bloglovin <--

- Natalie

älsklingen<3

Jag och mamma gick bort till älsklingsponnin ganska nyss. Gosade massor med honom, och självklart hade han lyckats få av sig flughuvan så ögonen rann lite. Upptäckte även ett sår på v.bak. Dock var det inte ljupt, han ömmade inte för tryck och det var torrt. Så det var nog bara en liten reva.. Efter en stund kom även pappa bort och då plockade vi av honom framskorna med, eftersom hovis kommer i nästa vecka!

Såhär älskar han att stå.. Han tycker det är jättemysigt.. :D
Kommer ändå inte hinna rida i helgen, så passar bra att han får skor nästa vecka. Gärna i början av veckan!
Nu sitter jag ute på altanen. Väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag lägga mej hyfsat tidigt idag tänkte jag, allså inte runt 3-4 haha! kanske 12-1 :)

Har fortfarande inget vettigt att skriva om så kom gärna med förslag! :D
- Natalie

dressyrmupparna

Ska ni köpa något av Dressyrmupparnas collection? :)

Om det inte är allt för dyrt ska jag köpa ett Beige dressyrschabrak, så ska jag försöka fåtag på beiga lindor. :) Är det inte jättedyrt kanske jag köper brunt också. :) Tycker verkligen om brun/begie :D

Fast, visst är det kul om man har råd med alla fägerna? ;)

Får se vad deras produkter kommer kosta!
- Natalie

HÄRLIGT!

Wiiiiihoooooooooo!

Pappa har fått tag på en hovslagare vi hade förr. När vi hade vårat Ardenner sto, och min lilla Appi<3
Han ska komma såfort han har tid.. Vet dock inte när det blir.. Men man kan ju hoppas att det blir på Fredag/någon gång under dagen, eller Söndag, helst inte på morgonen. På lördag är det somsagt Bröllop för min del!
Och som ni märkt blev det inte Liseberg idag då min ena kompis blev sjuk, och den andra skulle spela match..  Men, jag mår rätt dåligt idag, förskyld, och har svinont i ryggen.. Kanske beror på att jag och jennifer städade i stallet, och jag lyfte en massa tunga saker, och tömde ut en av boxarna, nu är det den andra boxens tur!

Vi hörs senare!
pussokram!
- Natalie

Bilder på Tritill!







Den är liite läskig säger Tritill!

Yah, här laddar vi inte eller så..








Han har steg dendär lille mannen!
Visst är han och Jennifer sjukt fina tsm!? :'D

gah. ridsugen!
- Natalie

Vad är det här!?


Hm, söndagen känns ju lovande!?
Jag så vill inte ha regn!

Och jag hoppas pappa får tag på hovslagare idag, för det är hemskt med sommarlov och inte kunna rida..!
Har ju ingen annan häst att rida heller, eftersom Jennifer har första ching på Tritill, och Linas H´nata inte är hemma, så då har båda två förtur till Tritill, och han är så ofantligt jobbig att jobba med. Vill ha storhäst.  Typ min fina Pandora!<3 Saknar tjejen. :(
- Natalie

Helluuu

Har total blogg-torka!
Vad tycker ni, ska jag ta en paus, eller har ni förslag på vad jag kan skriva om?


Ska äta snart, sen ska jag ut i stallet och fortsätta, har inte alls mycket kvar.. Ska även gå bort till älsklingen senare.. Men det blir väl tråkigt med massa hag-bilder heelaa tiden?
Jag är så enormt ridsugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Helt galet!

- Natalie

frågan är..

.. om jag imorgon ska orka mej in till Borås och sticka in t My One.
Funderar på att köpa flugtäcke till Rocker. Jag tycker han har fått massa skumma knölar.. Känns nästan som myggbett. Fast stora och hårda..
Får väl se om det hjälper med flugtäcke.. Han ska iallafall få ha det på nätterna när det är som värst! Nu när det är sommarlov kan jag ju gå bort  på morgonen och ta av det. :)
Har tittat på detta som nu gått ner i pris!

http://www.myone.se/product/3441-jacson-fly-cheater.aspx

Någon som vet om detta är bra? Kvalitén och så? :)
- Natalie


Tritill 14 Juni

Ingen av oss orkade byta om till ridkläder, och vi tog barbackasadeln, och Rockers träns, men sowhat!?
Tritill jobbade bra och kändes ärligare i handen, kan det bero på att han inte brukar ha aachenträns? :)
Måste be om ursäkt för mina miner på bilderna, det var lagom jobbigt att samla och verkligen jobba igenom Tritill! Jennifer jobbar verkligen jättebra med honom!






Inte mycket till lyft här inte..
Vill ni se fler bilder? Isåfall får ni börja kommentera lite..
- Natalie


Hejsan!

Åh, jag är såå dum!
Går och lägger mej typ halv 4 på natten. Jag kan bara inte släppa datorn.

Idag vaknade jag 10 i 10, dum som jag var gick jag inte upp. Men nu är jag uppe iallafall och ska ta och ringa pappa för att se om han fått tag på hovslagare. Sedan ska jag springa ut i stallet och fortsätta! I eftermiddag ska jag träffa min Hannigirl!
Och imorgon är det nog Liseberg som gäller. Så måste skriva lite tidsinställda. Har ni något förslag på vad? :)

Fina lillgubben! Saknar honom enormt! Så kul att träna fritt med honom (dock är jag alltid i hage med staket!) men åh. Fy vad jag saknar lillplutten! :(

Jag tycker att ni kommenterar dåligt.. faktiskt.
- Natalie

Vita hår..

Har lite bilder på Rockers vita hår..
Syns dock mer i verkligheten..












långt åt vänster på denna sista bild där det glänser är en vit fläck med.. :)

Det är ju inga mängder, men ändå så jag lägger märke till det..
- Natalie

Kommentar


Svar: Min syster är 18 år.
Vi är inte lika alls. ;) Känner du henne? :)
Hennes blogg är http://kickassemmi.blogg.se :)
- Natalie

hm..



Vill ni se?
- Natalie

Svar på kommentar!


Svar: För ca en månad sen tappade han båda bakskorna. Och sedan blev han halt. Han markerar fortfarande. Och nu får vi inte tag på någon ny hovslagare. Våran gamla har lagt av. Men vi letar förfullt!

- Natalie

Haha!

Hittade lite bilder från i somras..
Första gången vi hoppade "seriöst"
Snygg Outfit och så där jag fick plockat på oss.. AHHA, tur att saker och ting ändras!
Hade även en sadel som låg HELT fel på honom.











Nu har ni lite att skratta åt..
- Natalie

God morgon ;)

Skönt med sommarlov när man kan sova tills klockan är 12 tycker jag!
Dock ska jag skärpa mej och gå upp 9 så jag hinner se på Sommarlovsmorgon!

Snart kommer Jennifer, hon ville hjälpa mej i stallet. Ska fortsätta städningen idag! Syntes stoor skillnad efter bara 50 minuter, sedan gick jag in och fixade mej för matchen, och dom vann, 1-3 :DD Dock hörde jag på radion att man ska skämmas lite för IFK.. tja, Detta är ju ingen fotbollsblogg så.. ;)
Ska bort till Rocker sen, sätta på flughuvan och försöka ta kort på hans vita hår.
¨
Botik - Ardenner Hingst.
Tja, inte för att skryta, men honom höll jag på en Premiering i sommras (då bilden togs) i bara sandaler! Och han stog där så snällt brevid mej. Jag har även galopperat på denna finfina häst! Det var rätt mäktigt faktiskt ;)

Nu ska jag plocka fram frukost!
- Natalie

Nej!

Nu får jag allt ta mej i kragen och börja städa.
Har inte gjort någon nytta alls än idag, tänkte rida Tritill, men bläää, orkar inte med hans jobbiga gångarter, dom är passiga, och galoppen är så 4taktig så man får ont av att rida i galopp på han.. Tölten är det enda som funkar, och ibland skritten, och hur kul är det igentligen..?

Iallafall, ska vrida upp radion på hög volym ute nu och börja städa.
1 Timma iallafall. kl 19.00 börjar en match jag ska  på, så får väl gå in runt 6 så jag hinner fixa mej lite.. ;) Stoppar upp håret i en tunn mössa så slipper jag duscha innan matchen med. :) ska bara tvätta ansiktet sen då.!

Bild från i somras någongång. Och jag vet att det ser ut som händerna drar ner huvudet på honom, men jag gled nästan av så höll mej fast på så sätt..
- Natalie


Någon kunnig?

Jag har funderat rätt mycket på om en Fux, som är 4-5 år kan byta päls och bli skimmel istället?

Rocker har nämligen fått mer och mer vita hårstrån, speciellt på rumpan, och på vissa ställen på halsen har han nästan fläckar som är vita, inga stora dock. men ändå? Jag vet att Araber kan födas som fuxar och sedan bli skimmlar, men vet inte om det "funkar" även om det är 25% fjording?

Ryggen har med fått lite vita hår, det kan ju vara skav, men det har kommit dit nu när han vilat.. Så jag är lite fundersam..

Nå, någon som är kunnig i detta och kan ge mej lite klarhet? :)
Kan försöka gå dit och ta bild på det idag om ni vill?
- Natalie

svar på kommentar



Svar: Hej!
Ja, Rocker är 75% Arabiskt Fullblod. :)

Min syster heter Emelie. Vill gärna veta varför du undrar? 
- Natalie

Bilder från gårdagen!

Blev inte så jättemånga bilder igår, Jennifer tyckte att blommorna var roligare att fota tydligen ;) eller så var det för Rocker trottsade rätt mycket så vi tränade mest framåt-stanna backa-stanna skritta-stanna skritta-trava trava-stanna osv ni fattar.. Han vart riktigt jävlig.. Men det kanske va för han har vilat såpass länge.. Åh, jag är så GRYMT sugen på att rida honom nu.. Älsklingen!




Orkar inte fixa mer bilder, datorn bråkar bara med mej :(
-Natalie

Hmm..

Som jag sa igår känner jag mej inte riktigt frisk.. Men jag ska ändå gå ner och äta nu.. För sedan väntar stallet på mej, ska sommarstäda det, tömma helt och hållet! Kommer bli jobbigt, och jag blir inte klar idag, men någon gång måste man börja! Så, ska fixa några tidsinställda.. :)

- Natalie

sjuk.. !?

Jag håller på att bli sjuk, riktigt sjuk!

Fryser, ont i öronen, ont i halsen, hosta (krupphosta), huvudvärk, gråter för inget, ont i magen, sur på allt och alla...

Jag ska städa stallet imorgon, men jag orkar nog inte.. Men, isåfall ska jag städa inne, måste göra någon nytta nu när jag ändå ska vara hemma hela dagarna..
- Natalie


kommentar!

Skulle svarat på denna kommentar tidigare, men jag och Jennifer stack till sjön direkt efter vi vart hos hästarna, så svaret kommer nu!


Svar: Det var ihopsläpp, sommarbete, jag visste inte hur han skulle reagera. Och jag är extremt rädd om hans ben eftersom 75% är arab i honom. Skydden togs av dagen efter, så han går inte med skydd.

- Natalie

gah älsklingen!<3

Fy vad jag saknar älskling, har faktiskt inte vart hon han på flera dagar, ska gå ner och fråga sen när maten än klar, om det är långt kvar ska jag gå bort.. Tar med repgrimman och går lite med honom, ev tränar lite på "lyft" och så, men har ingen som följer med, så blir nog inga bilder ändå.. :( Men här kommer några från sist vi tränade! :)




- Natalie


Lite bilder!

Såg att det var rätt tomt med bilder på bloggen, så här kommer några!





Har inte redigerat fler, vill ni se ännu fler från ihopsläppet, alltså dessa bilder får ni kommentera lite! :)
- Natalie

Hejsan!

Åh, jag är sååå trött nu vill jag lova er!

Kom hem runt 2 inatt, somnade väl halv 3 eller något.. Vaknade sedan 8-9 och trodde jag hade försovit mej och missat bussen.. Till skolan alltså. Iallafall, kunde inte somna om så satte mej vid datorn några minuter, sen kom mamma och frågade om jag ville handla med henne, och eftersom jag ändå inte kunde sova sa jag ja, men vi drog ner t varberg istället, så shoppade lite där, sen åkte vi t husvagnen, åt där samt solade, gick ner t havet (jummet!) tog med lite saltvatten hem, måste ta det i ansiktet mot finnar! ;)  + man blir massa brun om man solar med saltvatten! = me like!

Sen kom vi hem och en kort stund efter det kom det folk hit, dock inga roliga så jag sitter här istället!

Åh, mina ben är döda nu. Längtar efter en skön sömn.. Och hoppas kunna sova någon timma längre inatt!
Har faktiskt inget att skriva just nu, förutom att ni får en överraskning om ett tag, tror inte de blir idag dock ;)
- Natalie


ohyeah!

Sitter med maten framför mej. Ska slänga i mej det som är kvar på tallriken, sen ska jag bort till en kompis och tagga gärnet innan Mingla i Mark! Är det inte kul där, får man helt enkelt göra det kul! Det är min inställning! :D
Ska titta på min vän som sjunger där, vet inte när men ändå ^^ Och min andra vän ska med sjunga där! Grymt. Sen kommer ju The Poodels, det är faktiskt liite status ;)

Vi hörs imorgon allihop!
- Natalie

Här sitter jag..


Och väntar på att tiden ska gå..
För bussen går inte än, och jag har fortfarande problem, jag kan ju inte gå i klackskorna ända till bussen!?
Blir nog platta ändå..
Ska höra med några kompisar med..
- Natalie

Skolavslutning!

Idag har jag som sagt avslutning!
Bussen härifrån går 08.50 så jag ska snart fixa håret, och sminka mej och sådär. Klär på mej avslutningskläderna efteråt, så jag inte smutsar ner klänningen!
Fast jag har problem, jag kan ju inte gå en km i högklackat!? Isåfall måste jag ta mina platta skor.. Hm, får se hur jag gör :)
Nu måste jag äta upp och springa till badrummet! ´;)
- Natalie

Blue - I Can


Detta är en av låtarna som spelas sönder på min dator/mobil just nu! Snart blire endast Ulrik. Måste ju vara förberedd tills när jag ska titta på han :D
- Natalie

Hjälp?

Vet ni någon bra hovslagare?
Som inte kostar allt för mycket..

Ska byta nämligen.. Och har problem med att hitta någon!
Skriv nu massa förslag! Gärna vad dem kostar och nr till dem med. :)
- Natalie

hehe, trött?

Idag slutade vi kvart över 1, eller bussen gick hem då, igentligen slutade vi 10 i 12. Helt okej om jag måste erkänna ;)
Nästan direkt när vi kom hem gick jag och Jennifer bort till sjön och tog ett härligt (faktiskt inte såå kallt) dopp! :D
När jag kom hem frös jag, och så hade vi ingen ström. Så jag la mej på soffan och somnade, vaknade nu halv 7!
Imorgon är det avslutning, sedan på eftermiddag ska vi träffas alla tjejer från ------- och dra oss mot Kinna för att gå runt på Minga i Mark! :D
Vet inte när jag uppdaterar nästa gång, kanske blir senare idag, eller imorgon.. Vemvet.. ?
- Natalie

Jämförelse



 

Fy vilken elak jämförelse!
Men jag tkr han är finare nu iallafall ;) Får väl ta någon mer "utställningsbild" senare i år att jämföra med! ;)
- Natalie

Alla bilder tagna av bästa Jennifer! :D









Har fler bilder! Det kommer, dock är det bara från hagen, men dom är mysiga ändå!
- Natalie

tjooo!

Blev inte hästen igår heller..
Städade pannrummet/hästrummet med pappa istället, och sedan drog jag iväg med några kompisar till sjön! Kom hem runt halv 10 tror jag så då gick jag och la mej, lat som jag är. :)

Idag hade vi lång dag i skolan, men helt klart bra dag! Mitt lag vann Brännbollen på idrotten! Och jag tror jag drog min axel urled.. Haha! Och sedan nu i eftermiddag vann mitt lag - Team Work!! - och vi fick varsinn glass! Vann 2/2 spökbollsmatcher, 14/15 engelska glosor och var nog ett av de snabbaste på 11 So frågor! :D
Iallafall, efter skolan åkte vi och köpte skor, så jag har precis kommit hem.. Eller, tja, har vart hemma en halv timma kanske. Blir nog inte hästen idag heller, för när mina kompisar kommer hem ska vi nog gå bort och bada igen. Jag har blivit värsta badgrisen! Haha! Badat varje dag sen i Lördags, och i söndags två gånger! :D

Och helt galet att det bara är imorgon kvar, sen skolavslutning och sen Sommarlov!
Knäpp som jag är så vill jag inte ha sommarlov.

Imorgon ska vi städa våra skåp.. Och sedan ska vi se på Frankenstein sen slutar vi! Och jag är riiiiiktigt taggad till Ulrik Munther på Liseberg sen, men har ingen att åka med, så får väl vänta tills 1 Juli.. :(
- Natalie

hm..

Ska nog bort till ponnyn nu!
Är sugen på mer arbete i repgrimman, alltså trickträning, det är såå kul med Rocker! Han lär sej verkligen fort!

Han har blivit så himlans rund om magen så såfort skorna sätts på ska det bli HÅRT arbete med honom! Några tips på hur man bantar bort tjocka magar ? :)

Svar!


Svar: Jag vet inte riktigt hur man ska förklara? Hästen lyfter frambenen högt medans bakbenen går normalt, finns även spansk trav!
Här kommer några bilder som kanske visar lite? :) Alla bilder från google.se

Spansk trav!


Hoppas du har en liten mer aning om vad spansk skritt är nu ? :)
 - Natalie

Svar på kommentar!


Svar: Först och främst, hej och välkommen! Hoppas du stannar :)

Jag hopptränar varannan onsdag med Rocker. Och ja, han är min, 22 maj firade vi ett år! :)
Tränar även dressyr varannan tisdag. All träning på Ätrabygdens Ridklubb, dock tränar jag ibland för en annan tränare som heter Thomas.

För tillfället är Rocker halt, och har inga bakskor så han vilar. :)

- Natalie

Bilder!

Tidsinställt med lite mer bilder från ihopsläppet!






- Natalie

Har inte hunnit..

.. Fia har ju varit här, och sen har det vart alldeles för fint väder för att sitta inne vi datorn!

I solen var det 42 grader här innan, och i skuggan 31.. Pöh! Sjukt varmt alltså, och sjuk som jag gick jag bort till hästarna (eller okej, jag åkte med mamma) men iallafall ;) Red Tritill en sväng, han kändes lite loj, och det är inte ofta vill jag lova er! Har man travat/galopperat en gång på honom kan man knappt skritta sen, men jag kunde samla honom och han var jättelugn efter en rejsgalopp.. Kan ju hoppas att det berodde på min ridning, men jag kan nog tacka värmen lite med! Tölten satte han perfekt idag, bar sig hyfsat själv.. Och kunde tillochmed öka lite! Han är väldigt passtaktig i tölten, eller blir lätt det om man ökar liiite för mycket! Men han töltade på bra idag ändå! Det gick att samla galoppen lite idag med. Så kul att han kommer ihåg mej, och att jag minns vart några knappar på honom sitter, det är trottsallt över ett årsen jag slutade rida honom regelbundet.. :(

Finaste älsklingen gnäggade när vi kom tillbaka! Åh, jag är såååååå ridsugen, på honom då.. Ingen är så fin och duktig som min egna oslipade diamant!
Han hade lagt på sej enormt!  Det är nog fjordingen som kommer fram när han dels får vila, och gå på grönbete, Dock tycker jag synd om de hästar som går i en jordhage och inte får något gräs alls på hela sommaren :( Det gör ont i hjärtat att se tycker jag.


Nu ska jag slänga mej i duschen och sedan sova! Imorgon slutar jag 13.15 ;) Härlig start på denna sista skolvecka! Känns hemskt att det är sommarlov om mindre än en vecka. Helt ärligt ser jag ganska mycket negativt med sommarlov. :( Däremot är det härligt med sovmogonar och massa sol, bad och härliga ridturer!

(Ni kommenterar dåligt. :()
- Natalie

Städat och klart!

Vart tror ni vem ska sova? ;)

Haha!

Nu ska jag springa ner och äta frukost på altanen i skuggan, orkar inte sitta i solen. Too hot!
- Natalie

Bilder!




Lärde honom "Lyft" så här kommer några bilder (Tänkte lära honom buga, samt vinka och ev. spansk skritt, men det får ta den tid det tar!) :
 


Och se! Vi lyckades buga en gång! Mycket finare än i somras när vi försökte!
Ska försöka leta upp den andra bilden jag har!

Mer bilder får ni en annan gång! :)
- Natalie

Har en fråga..

.. när det gäller badbilderna, vill ni ha bilderna på Mig och Jennifer i ett eget inlägg, eller blandat med hundbilder? :)



- Natalie


God morgon!

Vaknade lite tidigare idag!
Dagens Outfit:

Mamma tyckte att det framhävde mina bruna ben och bruna bröst väldigt bra  :) Syns dock inte så mycket på bilden..

Fia kommer efter middag sedan tror jag.. Hon sa det senast jag frågade och nu sover hon..
Innan hon kommer ska jag ha städat lite mer på rummet, samt bäddat med nya sängkläder. Gör alltid det innan någon kommer hit! :)

Sedan ska vi nog dra bort till sjön och bada! :D
Fram tills hon kommer ska  jag sooooooooooola! :D
Love it! :D
- Natalie

Hej!

Har inte suttit vid datorn fören nu!

Gick upp kl 8 i morse, kl 9 gick bilen till Varberg, där spenderades heeela dagen! HärligtHärligt!
När vi kom hem runt 19 ikväll så grillade vi, efter det så stack vi bort till sjön här och badade, drog med Jennifer! :D

Smakprov:

(Ja, jag måååste hålla för näsan flera meter innan vattnet kommer nära!)

Finaste Polkaplutt!<3

Nu ska jag sova, för imorgon kommer Fia, och då väntar mer bad och bus! :DD
Ska även bättra på brännan på ryggen imorgon, det är den som brukar bli brunast, men det är meeegablek nu :(
- Natalie

Svar på kommentar!


Svar:
Ja, Lorena stog på ridskolan och jag red henne nästan varje vecka.. Undantag ibland när jag fick en annan häst, men oftast fick jag rida henne veckan efter ändå. :)

- Natalie

Bilder!






- Natalie

Missuppfattning?


Hej! Du missuppfattade nog. Jag tränade från marken, du kanske har missat att min skönhet markerar? :) Därför rider jag inte just nu. Tänker mer på träning från marken istället!


Ni får snart en bildbomb från gårdagen!;)
- Natalie

God Morgon ;)

Haha ja, jag vaknade faktiskt rätt nyss..
Igår var jag och Tobias (syrrans kille) ute och sprang, vi gick ut kl 23.00 och sprang i ca 40 minuter! Jag var rätt död sen, men stolt, sprang typ 2 km utan att stanna, men så gick jag faktiskt rätt mycket.. Men jag klarade det iallafall!
Det var sjukt varmt mitt på natten O.o

Nu ska jag äta frukost, sen städa stallet!
Får se när jag uppdaterar igen, blir väl när vi ska äta sen ;)
- Natalie


smiter!

Nej, jag skjuter upp stallet lite, sticker bort till ponnyn och tar med repgrimman, blir lite lydnadsträning från marken! ;)
- Natalie

stallet

Ska käka upp min cheesecake nu sen ska jag gå ut i stallet, vrida upp radion på hööög volym och börja städa! Ska bli totalrenovering nu i sommar har jag bestämt! :)

- Natalie


Mot Hanna!

Nu ska jag sticka bort till min lilla Hanniiisch! :D
Vi ska spela Cod - Black Ops :D ASkuligt spel bara så ni vet;)

Jag skiver om träningen igår när jag kommer hem! :D
- Natalie


fler bilder!

Och äntligen fick jag se araben i honom, tog bara ett år! ;D


Gah, snygg!


Nu kommer ett gäng söta bilder!



Mer bilder får ni någon annan dag! :)
- Natalie


NUSÅ!

Nu är det långhelg, och det betyder att jag vill uppdatera mycket färskt, och mycket ofta!

Dock har jag fortfarande aningen blogg-torka, vet inte vad jag ska skriva om, ponnyn har ju vila eftersom han fortfarande markerar när han går..
Jag är enormt ridsugen. Hade jag kunnat hade jag sprungit bort till Tritill nu direkt, men han rids av Lina idag (ägaren).

Ska skriva om hur det gick igår nu, och fixa lite bilder, jag vill ha nya ridbilder! men hur bra går det tror ni? :(
På tal om bilder, jag är sjukt fotosugen med..
Haha!
Jag får väl gå bort och pussa på Rocker senare idag.. SÅ jobbigt att inte få göra något med honom!
- Natalie

ihopsläpp!








testade lite
Här kommer en serie på Tritill, ganska kort, men ändå!



Ska äta nu, sen bort till ponnyn, ska nog longera lite tror jag! :)
- Natalie

RSS 2.0