Robiiin!


Bilden är kass, men shit, han är grymt bra!

Förresten träffade jag honom idag ;) Sa både hej och sedan vinkade jag! :D

Nu ska jag ut i stallet och fixa, ta in hästarna och så.

Slutade tidigt!

Idag slutade vi 5 över 1, i vanliga fall brukar jag sitta på bussen hem nu. Skönt att vara hemma redan måste jag erkänna!

Idag ska jag (förhoppningsvis, troligtvis) till ridhuset och löshoppa med Rocker! Mycket spännande! Ska bli kul att se hans teknik från marken. Hoppas bara pappa vill köra, annars får jag väl stanna hemma..  Dock blir jag nog arg eftersom jag hade kunnat rida ut nu annars, men vill inte göra det ifall vi ska åka senare ikväll. Jaja, vi får se hur det blir!

Nu ska jag nog redigera lite bilder, kanske också plugga lite, eller så skriver jag lite på ett åsiktsinlägg som är på g.. ;)

puss!

Demi Lovato!

Jag kan verkligen inte sluta lyssna på Demi..
Både nya och gamla låtar, alla är så grymt bra!

Skyscraper och Unbroken står högst på listan förtillfället, men This is me är läskigt bra med!

Nu ska jag duscha och sedan sova hade jag tänkt..
Vi hörs imorgon!


lallala

Enormt bra rubrik, eller hur?

Nu har jag kommit in från stallet, vart ute i 3-4 timmar! Va inne en kvart och åt bara.. :) Riktigt mysigt i stallet idag! Rocker fick somsagt samma skor igen, och lillen blev verkad. Han tittade även på deras tänder och såg att Lillemannen har underbett så han har jättevassa tänder.

Nu ska jag fortsätta med underbara NO'n, yaai!
Som tur är har jag sköna vänner som underhåller mig i skype sammtidigt! :D

Här är lite fler bilder från innan idag! :)



plugg..

Har en redovisning i NO, en inlämning och har fått reda på att Nationella provet blir i Fysik.. Seriöst, döda mig! NO är svåraste ämnet man kan ha ju.. Fattar absolut ingenting! Ligger även efter i matten och vi håller på att förbereda svenska nationella i skolan nu, missade det idag, bra Natalie, BRA (ironi). Jag är sämst!

Ska därför slå upp lite om Genteknik/Genetik nu så jag kan börja på inlämningen.. Usch.

Om någon timma ska jag ut och fixa i stallet innan Hovis kommer! Tror Rocker får samma skor igen, bara verkas lite :) Lillen ska också vi klippa tånaglarna!

Nej, nu slår vi på musiken och tar fram plugget!
Jag uppdaterar nog mer sedan!

Skola - Hem - Hovslagare

Åkte till skolan, mådde dåligt, åkte hem, mår fortfarande inte bra men tänkte gå ut och fota lite i det fina vädret..
Ikväll kommer hovis och fixar fossingarna på båda två.. :) Imorgon ska vi förhoppningsvis till ridhuset! tagga!!
Har inte speciellt mycket att säga, i lördags åkte jag till Julia (http://bananpulver.devote.se)


( Haha, oj, glömde visst publicera detta, men här kommer ett smakprov från nyss när syster och jag var ute!:) )

redigera!

Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder!

Red förresten en sväng igår med älsklingen, han var sjukt bra i traven! Känns som vi är på väg tillbaks äntligen! Så skönt! Ska förhoppningsvis till ridhuset tisdag och torsdag nu i veckan! Det ska bli skönt, att kunna rida lite mer ordentligt!


Nej, nu får jag leka med mina bilder!
Vi hörs kanske senare :)

stallet!

Nu ska jag nog ta och sticka ut i stallet och fixa för natten! Red ett pass igår, skritt och trav, men inte speciellt långt och krävande utan mer för han ska komma igång lungt och sansat nu. Tänker bygga upp honom sakta nu, inte köra på direkt som jag har lätt att göra ibland..

Måste verkligen ta nya bilder på min tjockis! Han är verkligen en tunna nu... Usch, det ska vi göra något åt!
- Natalie

SNÖÖÖ! <3

Idag känner jag för att dra med syrran ut och ta fina bilder i snön! Ska höra med henne.. Isåfall lovar jag en stor och härlig bildbomb!

Ska på middag hos farmor och farfar senare idag. Vi får helt enkelt se när jag hinner rida, måste skriva på svenskan idag också!

Nu ska jag dra mig, hejsålänge!

jobbjobb

Tog sovmorgon idag, sov till halv 12. Sedan åt jag, och sprang ut till pappa som grejjade, hjälpte honom att byta däck på transporten så den är redo att köras nu..! (TAGGAA) Sedan gick jag in och åt, sjöng lite singstar med min syster och hennes kompis. Efter det fick jag ryck och gick ut i stallet, plockade in hästen och red lite på åkern, barbacka med hacket. Dock skrittade jag bara då han var knäpp eftersom det är snöstorm, och jag har fått sjukt dålig balans!
Ett tag red jag endast barbacka, tyckte allting funkade bättre då.. Kan dock fortfarande hålla med om det. Men jaja, får nog köra på sadel i framtiden ändå.. ;) Dock utan stigbyglar, annars kommer jag aldrig ner i sadeln och då blir allt kaos!

Jag tror vi ska flytta lite får och sånt nu i eftermiddag. Hade hellre åkt t ridhuset, men får väl ha lite tanke på att de kanske inte är speciellt kul att köra hästtransport nu i snöstorm..

Ska även skriva en svenska uppsats som ska in på måndag.. jaja, det får bli ikväll! Nu ska jag ner och se på film med mor och far!
tjoo!

DEMI LOVATO ♥



You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground like a skyscraper



Det är obeskrivbart hur bra hon är alltså! Speciellt om man vet bakgrunden som kom ut EFTER hon spelat in denna låt!

Problems!

Jag har haft lite struligt här hemma därför bloggen hamnat lite smått utanför..

Dels blivit sviken av en vän som jag verkligen litade på, det tar mycket energi.
Hästarna, har helt tappat suget och försöker göra allt möjligt för att hitta tillbaks.
Skolan. Verkligen skolan. Har 0 koll på allting när det gäller skolan! Har en inlämning som ska in imorgon, självklart glömmde jag den i skolan idag!? Blir såå trött på mig själv..

Detta var några anledningar till varför jag inte uppdaterat alls mycket de senaste månaderna.. + Jag var på semester 1-8 januari, självklart kommer det bilder!

Teneriffa <3


IDROTTSGALAN!

Nu håller vi tummarna för Roffe!

Här hemma är TV'n, upptagen (har bara en fungerande för tillfället) så jag tittar på svtPLAY istället, tur att internet finns ibland alltså!

Ska även snacka skype med några vänner sen..
Idag efter skolan drog jag och några vänner till Kinna, mys! Pluggade, fikade och så.. Har fixat stallet nu och hästarna tuggar på sitt hö.. Känns rätt skönt!

This is real!

Jag älskar min ponny.

Tog ut honom på skritt runda igår, mor följde med med våran ena hund, mysigt i vårsolen!
Han var riktigt duktig, slängde på hacket och tänkte bara framåt med honom, visst, han har ju vilat i princip hela året men nu kör vi, nytt år nya "mål".  Nu känner jag att det måste hända något, vi kan inte backa långt och sen inte äns försöka ta oss tillbaka och förbi där vi var förut.
VAD GÖR VI!? NU KÖR VI!

Han var rädd för saker här och där, men sån blir han om man inte har gått på det stället på länge.. Inget att bry sig om. Jag hade bra känsla och han var mysig!

Tog bilder på honom påväg till hagen efter mysrundan!


goseplutt!<3

RSS 2.0