hm..

Vissa inlägg man läser hos andra bloggare träffar precis rätt.
Det får en att tänka efter (förhoppningsvis)..
Det hjälper säkert personer som vart i samma situation.

Just nu känner jag mig svag. Vi hörs imorgon!
- Natalie


Branäs!

Som sagt var jag på en lite resetripp.. Vi var i Branäs..
Här är lite bilder!
Helt sjukt fint var det på morgonen, vi bodde på toppen, och nedanför rann klarälven (där vi fiskade) Vi såg hur dimman steg i dalen, helt galet fint! Solen stekte på altanen hela förmiddagen!





Här ser man den lilla byn i dalen och solen som skiner på bergen på andra sidan dalen! :)

Har fler bilder men kan tänka mig att dessa bilder inte är så intressanta.. Haha!
- Natalie

Hemma..

Idag har jag vart hemma, mådde inte alls bra i morse, och känner mig inte helt ok nu heller.. Tror ändå jag ska ta mig en sväng till stallet, ta in båda hästarna så ska dom få sig varsin genomgång med borstarna.. Orkar jag tänkte jag även gå en sväng med lillskiten. Men detta nämnde jag igår va? Haha! I helgen hoppas jag kunna rida Glanni en dag.. Super kul isåfall! Ska även träna med minimannen lite mera.. ;)

- Natalie

Klippklipp

Klippning!

Så här tror jag Rocker ska få se ut i vinter! Ev. ska klippningen gå ner på benen en bit..
Vad tror ni, hade han blivit snygg? ;)
- Natalie

Lite uppdatering!

Tisdags: Red en sväng ensam, inte så långt, men vi hade bra tempo och han jobbade rätt bra.. Helt nöjd med passet!

Onsdags: Red ut med Jennifer, hände en olycka, vet inte om jag ska dra upp detta i bloggen. Han tappade iallafall en framsko och fram till olyckan var han jättefin, lite seg men ändå riktigt nöjd med honom!

Torsdag: Idag har han fått vila då eftersom han inte har någon framsko, däremot kommer hovis den 10 oktober, så han får väl ha en kort vila till dess..
Får helt enkelt träna mer med lillegubben istället, Rocker får bara mysa nu, det kan behövas det med..!

Imorgon tänkte jag gå med lillemannen en bit.. Han börjar bli av med lite mage äntligen! Kanske är för dom inte går på så mycket gräs längre, haha! Men, han motionerar sig själv när jag är ute med Rocker, han brukar springa runt.. En stund iallafall.. sen tröttnar han!

Tänkte att jag ska börja uppdatera lite bättre här! ;)
- Natalie

mini semester

Åkte i Torsdags, kom hem nu ikväll! Det är härligt att bara åka iväg några dagar utan dator.. Och utan täckning på mobilen!

Syster var smått irriterad när vi kom hem, Lilleman hade gått ut ur hagen.. Inte en gång utan 10 ggr kanske, t.o.m när hon stog och tittade på. Därför har jag stängslat nu när jag kom hem så får vi se om han är kvar i hagen imorgon.. Får hoppas det! Rocker verkade sugen på att sticka ut en sväng, men jag orkade inte det, får spara det till imorgon! Då förtjänar han att röra lite på sig! Måste bara kolla en match, vilken tid och var.. Ska kanske på den.. - Fotbollsnörd som jag blivit!

Imorgon ska jag upp tidigt, ska iväg och jobba, andra veckan prao!

Nu ska jag se ett avsnitt av One Tree Hill, sedan ska jag dejta min underbara kudde!
- Natalie

härlig dag!

Trotts att vi åkte hemifrån kl 6 idag med har jag haft en väldigt rolig dag.. Lekt i bollhav.. Köpt godis, vart ute och gått.. Tja, vi har bara lullat runt och inte gjort något alls på hela dagen..!
Ändå är jag så sjukt trött nu när vi kommer hem, har vilat en halvtimma och nu ska jag ut i stallet och fixa lite.. :)

Vi hörs sen!
- Natalie

lite fler bilder..







ni har nog redan sett dessa.. men skit samma, bilder iallafall! Nu ska jag krypa till kojs!
vi hörs imorgon!
- Natalie

pjuuh!

Hemma efter en tidig morgon och jobbig jobbdag.. ;)
Idag har jag bl.a. åkt 16 meter rakt upp i luften! :D

Nu ska jag, Hanna och Jennifer sticka iväg och kolla på fotboll, alltid lika roligt!
Vi hörs senare!
- Natalie

Hm..

Dags för ny header snart kanske.. Får se när jag orkar pyssla ihop någon.. Men denna börjar kännas så gammal nu.. Vill fräscha upp lite känner jag! :)
Förslag på vilken färg den ska gå i..? :)
Header


Här är några headers jag haft under åren.. Och så den jag har nu då.. Jag tror det lutar åt att den nya headern går i gul/grönt eller något! :)

- Natalie

Igår!

Igår var Rocker minst sagt galen.. Haha, stundtals var han sjukt fin i form och travade på fint.. Men sen bara tog han bettet och drog iväg i helt okontrollerbar rejsgalopp.. Huvudet vid molnen och studsade iprincip fram när jag försökte stanna honom.. Haha, jaja, han får väl också ha såna dagar! :) 
Tog iallafall några bilder på hästarna sen, det blev ändrade planer, vi red ut med Tritill och Jennifer istället!





Lite suddiga och härliga bilder sådär.. :)

Vi hörs nog senare, idag blir det nog ridbanan om inte Jennifer vill hänga med ut.. ;)
- Natalie

Ridbana!

Idag står hoppning på schemat för våran del tror jag.. Ska testa den sadeln vi fick när vi köpte honom.. Emelie trodde att den skulle passa bättre än den andra vi brukar ha i hoppningen..
Den vi ska ha nu heter Stübben Seigfrid tror jag.. Vi får väl se hur han funkar med den.. :)
Får se om jag får tag på någon som fotar, annars sticker vi dit och bara hoppar lite lägre hinder men med tanke på bra bjudning innan och efter hindret då han gärna dör lite efter man hoppat.. Nu taggar vi järnet och hoppas att en glad Natalie kommer hem! :)

- Natalie

Håkan Hellström!

Igår efter skolan drog jag till Göteborg och lyssnade på sötnöten Håkan!
Köpte mig en t-shirt " Nu kan du få mig så lätt" :D
Det var ca. 20.000 i publiken! Och grymt de vare! :D

Vaknade vid halv 2 så har ätit och lite så nu.. Funderar på om jag ska ut och rida men jag är så trött.. Det blir nog en sväng ändå.. :)
- Natalie

Yesterday!

Igår pluggade jag sönder NO. Imorgon har vi engelska prov så därför ska denna eftermiddag/kväll läggas på plugg igen!

Vi hörs sen när vi hörs :D
- Natalie

Hej på er!

Snart ska jag sticka ut en sväng med hästen, det har jag lovat mej själv.. Vi ska ta det lungt, endast trav och skritt! Inte så långt eftersom det typ stormar ute.. Vill inte vara ute så länge då..
Vi hörs väl senare!
Tar ev. lite bilder med mobilen!
- Natalie

RÖSTA! :D

Snälla rösta på min bild i tävlingen! :D
http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_207590945965667&app_data

Emelie och Rocker


Filmade med mobilen..
- Natalie

Storm..?

Tydligen ska det bli storm inatt.. Tror därför jag slänger in hästarna över natten. Nu ska jag gå ut och fixa i stallet, ev. rida en sväng i skritt på asfalt.. Göra lite markövningar osv.
Nej, nu ska jag dra ut! Vi hörs senare.

Såhär får han nog se ut idag om jag rider, just nu regnar det en hel del.. Så vi får se..
- Natalie


Massa bra låtar!

Hahaha nu har jag hittat massa sköna låtar jag ska lyssna på!
Allt påminner om Rotekampen<3

Nu ska jag sticka ut och plocka ur bilen och städa transporten och sen ska jag släppa över hästarna för dom ska inte gå på mer gräs..
- Natalie

mer bilder från 4 september!









Mer bilder får ni någon annan gång! Eller är det kul att se fler bilder från denna dag? :)
- Natalie

Snart åker vi!

Hästen står nästan redo i stallet, ska bara linda och lägga på täcke samt sätta på transportskydden sedan är han klar för avfärd! Somsagt tar jag med filmkameran så ni får troligtvis se film senare ikväll eller någon annan dag.. :D

- Natalie

Skype, fotboll och hästar!

Igår var jag på moppekurs 9-16 och efter det tänkte jag och mina kompisar bowla, men det var tyvärr fullt där så vi fick hoppa det. Vi satte oss utanför en affär och chillade tills Elins mamma handlat och hämtade oss! När jag kom hem satte jag mig vid datorn snabbt, sedan gick jag ut till älsklingen som fick en skrittur, Jennifer hängde med med lillemannen! Tackar för det! :D Sedan när jag kom in åt jag och efter det kom Jennifer hit för att sova över, kvällen/natten spenderades med Skype och en vän, super trevligt även om vi var sådär lagom trötta i slutet.. Haha!

Idag gick jag och Jennifer upp rätt tidigt för att titta på fotboll som började kl 11, 3-1 eller något blev det! Nu ska jag ut och ta in hästen för kl 16 ska Emelie rida Rocker, det ska bli jättekul! Tänker kanske fråga om jag får filma när hon rider.. Det kanske kan vara nyttigt för mig att kunna kolla på.. :)
- Natalie

Moppekurs!

Jag har vart på moppekurs idag..
Lagom jobbigt..

Nu sitter jag och snackar med några vänner!
-Natalie


FINALLY!

Äntligen är jag klar med SO:n!
Nu får vi hoppas bara att allt kom med när jag mejlade iväg det.. Ska nämligen skriva ut det imorgon i skolan!
Efter i skolan imorgon ska jag direkt på moppekurs.
Kommer hem senare alltså, efter det ska jag ta mig en förtjänad ridtur på älsklingen. Sedan får jag väl plugga en stund och sedan bums i säng, ska upp kl 7-8 och iväg på moppekurs lördag och söndag med, känns som detta blir en fullspäckad helg..
Jag som bara vill sova! Haha!

- Natalie

So..

Vet att det blir tråkig, och framför allt samma uppdatering nuför tiden, men jag måste verkligen bli klar med SOn.. Tror jag hinner uppdatera mer ikväll!
- Natalie


Hästen!

Jag borde gå ut och byta täcke på hästen.. Men nu är det mörkt, och jag är mörkrädd, vågar inte gå till hagen själv! Får se hur jag löser det, i värsta fall får han ha regntäcket inatt med så byter jag imorgon..

Jag har inte så mycket mer att säga än att jag är sjukt trött på SO just nu.. Och jag borde plugga på en massa annat med, men jag bara orkar inte. Därför ska jag duscha och sedan hoppa i säng! :)
- Natalie


4 September

"jag tror jag ser något där borta.."

"Det ÄR någon där borta! Heey, titta på migg! :D"

"jaja, säger du det.. Back to work!"




Uppförsbacke?







Jag måste verkligen öva på min sits, har ni några bra övningar är det bara att ösa in! (inte för ni brukar vara bra på kommentarer.. men ändå! )
Vet att jag lätt vilar handen mot sadeln, hälarna åker upp, jag kommer ner för mycket på rumpan och jag tittar ner på skönheten under mig.. Haha, somsagt, jag har en del att jobba på..!
- Natalie

SO..

Jag skriver på min SO inlämning.. Vill verkligen att den ska bli bra så nu ska jag plugga hela kvällen! Pluggar som bäst då, iallafall när jag är hemma. På dagen koncentrerar jag mig inte. Måste dock ta ett break vid 7-8 och ta in hästarna, Rocker vill nog byta till ett tort och varmt täcke..

Nej, åter till skrivningen!
- Natalie


God Morgon!

Jag känner mig inte riktigt bra än, så jag är hemma idag med..  Alltså blir det ingen ridning idag heller för min del.
Nu ska jag sätta mig och titta på film, sedan är det plygg för hela slanten idag..
- Natalie


rida med musik

En sak jag alltid gillat är att rida till musik, tex i ridhus..
Vi gjorde det några gånger när jag red på ridskolan, sista gången innan jul eller något red vi alltid Kadrilj till musik, sjukt kul är det! Saknar det verkligen! Jag brukade ha Beata, och då gungar allting i takt för hon var helt grym! Haha, allt med henne var bra, iallafall när det gällde att rida.. ;) Åh, kan skriva ett inlägg om henne om ni vill..? Världens bästa häst, helt klart! - som tyvärr somnade in för-förra våren om jag inte minns fel.. :'(

Iallafall, jag har alltid velat testa rida till musik med Rocker, se om han lyssnar på takten och får lite mer schvung i steget.. Eller om han struntar i musiken och pinnar på som vanligt..! 
- Natalie

Nu ska jag iväg snabbt..

Ska iväg till Tritill och Hnáta en stund nu.. Ska ta in hästarna åt Lina..
Jag tar med kameran så får ni lite bilder på dom också :)
- Natalie

Lite bilder från 4 september!

Han var vääldigt seg, men kändes hyfsat fin ändå.. På de flesta bilderna tycker jag han ser grym ut! Men känslan var inte riktigt där.. Han är iallafall så fin att det värker i mig! Fina älsklingen! Jag tyckte han kändes väldigt konstig, men jag kom på att det kanske är för jag haft Thideman tygel på honom så han behövt jobba med ryggen när vi vart ute, kanske kändes han konstig för bakbenen börjar komma med och han jobbar med ryggen ordentligt..?













Här var några bilder, vill ni se fler!? :)
-Natalie


hemma idag..

Idag har jag vart hemma från skolan..
Har inte alls mått bra, och mår inte bättre nu heller, men ska snart ner och möta upp en kompis som tog med några böcker hem till mig.. Har en massa i skolan nu framöver..

So inlämning på fredag
Tyska imorgon
HK prov imorgon
Engelska glosor till Torsdag
Engelska prov nästa vecka (eller efter praon kommer inte ihåg?) 
No prov nästa vecka
Prao två veckor
So prov
och något mer har jag för mig..



Nu till helgen har jag moppekurs med så jag har en heldel att jobba med.. Har jobbat lite smått med moppen idag, ska fortsätta med det, So plugg ikväll blandat med hk..
Oh, YEAH - Vem gillar skolan!?

När ska man hinna rida sin häst!? Tror jag ska koppla bort internet för annars fastnar jag bara här haha!
- Natalie

i våran galax ser jag dig som stjärnan som lyser upp min natt



I våran galax ser jag dig som stjärnan
som lyser upp min natt iyea
men när du ser mig är det svart oh na na na
fast inom mig brinner en kraft för dig
men du ser mig som en
supernova nova supernova nova
supernova nova supernovaiyea

du ser mig som ett stjärnfall baby
men har du nått på hjärtat säg det
en gång i tiden så va du min lady
men när jag tappa fästet föll jag ensam ner igen

min gravitation du va min tyngdkraft
min fasta punkt ja du höll mig från att lyfta
vi sväva tillsammans över alla andra
men när jag brann upp av stressen så gick du till nån annan

aurora, kan du stanna med din supernova
för jag famlar har snart slut på lågan
o jag brinner för dig som tusen månar iyeea

I våran galax ser jag dig som stjärnan
som lyser upp min natt iyea
men när du ser mig är det svart oh na na na
fast inom mig brinner en kraft för dig
men du ser mig som en
supernova nova supernova nova
supernova nova supernovaiyea

ja stirrar in i dina ögon o ser en galax
hoppar från jupiter till pluton sen tillbaks till mars
så låt oss rymma bort i våran rymdfarkost
alla bekymmer vi har är inget som tynger oss

gravitationen försöker ta oss tillbaks till jorden
men vi svävar runt o tar ett litet varv runt solen
du o ja mot världen så länge ja har din närhet
skiner som tusen månar ett tecken för evig kärlek

ja svär för mig är du den ända här som existerar
i våran film är du min stjärnan o ja regisserar
hur långt bort du en e.. så ser ja dig stråla
i vårat universum så e jag din supernova

I våran galax ser jag dig som stjärnan
som lyser upp min natt iyea
men när du ser mig är det svart oh na na na
fast inom mig brinner en kraft för dig
men du ser mig som en
supernova nova supernova nova
supernova nova supernovaiyea

oh oh oh oh oh

Ivåran galax ser jag dig som stjärnan
som lyser upp min natt iyea
men när du ser mig är det svart oh na na na
fast inom mig brinner en kraft för dig
men du ser mig som en
supernova nova supernova nova
supernova nova supernovaiyea


Detta är våran låt, så jävla grym!
- Natalie

Hinner inte..

Hinner inte fixa några bilder tills ikväll eller imorgon, men när jag kommer hem från skolan kan jag slänga upp några, nu ska jag sova!
- Natalie

Ut och släppa över hästen!

Rocker har gått på mer gräs än han brukar några timmar varje dag nu, och just nu ska jag springa ner och flytta över honom till den andra hagen igen..
Sedan får ni kanske lite bilder på min snygging!

Nog finns det hopp för min oslipade diamant..
- Natalie


Rida!

Nu ska jag ut och göra iordning min häst, blir ett mjukgörande pass på åkern..
Bilder får ni, det lovar jag!
Syrran ska nämligen hänga med ner.
Troligtvis blir det denna outfit, iallafall på Rocker! :


Vi får se om han är lika sur när jag kräver av honom på åkern som han blir på ridbanan..
Nu måste jag iallafall ut för jag har planerat att se ett program på tvn kl 19.. STRESS!
- Natalie

Godmorgon haha!

Sov rätt länge idag, men jag tycker jag var värd det.. Är ju trottsallt storflicka nu! ;)
Idag tror jag det blir ett pass på banan, men jag vet inte än.. Han blir så himla seg och tråkig och sen vill han inte gå där i från.. Förresten är jag riktigt sugen på att rida lektion nu.. Ska prata med mamma om vi inte kan boka in någon..

Vi får se hur uppdateringen blir framöver, just nu tycker jag det är kul att skriva.. Haha! 
- Natalie

Underbar dag!

Jag har haft en riktigt härlig dag! Fick lite mer nu på kvällen, nämligen vinterridstövlar, pengar, presentkort och trisslotter, var nog allt.. Fick inte speciellt mycket.. Men ganska dyra saker.. Men nu är jag shoppingsugen!
Får se när jag hinner åka till Hööks! :D
Nu ska jag nog sova.. Kanske se ett avsnitt av One Tree Hill bara för att få lite flashbacks :D
- Natalie

videoblogg!?

Jag har gjort en videoblogg, är ni intresserade av att se den senare ikväll?

- Natalie

STORA FUNDERINGAR!

Jag funderar på att lägga ner bloggen, eller göra en som ingen vet om.. Det är ungefär samma sak fast ingen läser, så lixom shit the same..


Så, vi får se, jag kanske slutar bogga här.. Det är inte kul alls längre fast jag gillar att skriva av mig.. Ni kommer få veta hur det går.. Men somsagt inte kul utan respons..

Nu ska jag iallafall ut och rida med min kära syster! :)
 - Natalie

15 år!

Idag fyller jag år!
Har redan fått en del, men ska ha kalas ikväll och då får jag mer saker! :D

Det jag har fått nu är:
• Fiskelåda + massa drag!
• Ridregnkläder med reflexer!
• Pippi-tröja!
• Mellan tjocka ridbyxor!

Inte så mycket kanske, men jag är glad ändå!! :D Nu ska jag höra med Jennifer om hon vill ut och rida!
Vi får se hur uppdateringen blir idag.. Om inte annat får ni se sakerna imorgon.
- Natalie


rubrik

Igårkväll var jag ute och tränade lite med minimannen! Syrran hängde med och fotade, han var heeelt galen och bara raceade runt.. Bockade, hoppade och hade sig, supersöt! :D

Nu ska jag nog städa lite, hästen har tyvärr fått vila mer än jag velat men dels har jag inte orkat rida, inte heller hunnit.. Och nu när jag VILL rida kan jag inte för jag måste städa.. Imorgon är en stor dag! Ikväll ska jag även färga håret! :DD

förresten, det är rätt tråkigt att blogga nu, inte en enda kommentar sen jag kom tillbaks. Och ingen kommentar i frågestunden..
- Natalie

Ingen pappa + regn = no work!

Pappa var inte hemma, och han är den enda som får igång våran gräsklippare från stenåldern.. Och så kommer det massa mörka moln.. Tror det kommer börja regna. Men nu tror jag faktiskt jag ska ta mig an mitt skrivbord som ser förjävligt ut, det kan vara bra att ha ett rent och fint skrivbord nu när jag kommer studa sönder för att få liite bättre betyg! Jag har massa skit på mitt skrivbord, dataspel, pennor, papper, dataskärmar massa viktiga papper och massa andra saker som jag ska slänga.. Känner att jag borde gå igenom lådor och sånt med.. Jag är rätt sugen på att städa gardroben, men det är jobbigt, så nu tänker jag sitta här en stund och chilla. Idag har jag verkligen vart as trött hela dagen!

Haha, ganska oseriös bild bjuder jag på, alldeles färsk! ;)
- Natalie

dags för lite arbete!

Nu ska jag ge mig ut och klippa lite gräs.. Pappa får ta den jobbiga delen, haha!

Tänkte höra med syster sen om hon vill rida ut med mig, isåfall tar jag Tritill och hon Rocker. Det hade vart riktigt kul! Men nu måste jag sticka, får uppdatera mer ikväll!
- Natalie

RSS 2.0