Rockie-Pockie!

Jag ville bara säga att jag har världens finaste ponny.. Dock har han aningen stor mage nu.. Han har vilat FÖR länge nu.. Jag tappar helt motivationen nu när det regnar, är kallt och mörkt hela tiden..
+ Jag vågar inte rida ut när det är mörkt.. Rocker är mörkrädd och jag med.. Kan säga att vi skulle nog knappt komma nedanför våran backe innan vi vände om.. Haha! Men jag ska höra med pappa om han kanske vill börja köra mig t ridhuset nu.. Funderar på att ta med lillemannen någon gång med och träna med honom! ;)

Nu får ni lite fina bilder på älsklingen, borde ta nya nu känner jag!

Den sista är en absolut favorit bild på mig och han!


Nej, nu väntar dom ute.. Får väl dra mig mot stallet.. Vi hörs kanske senare.. Jag kan kanske ta lite nya bilder och så! Såg nu med att ni inte fått alla bilder från senaste gången vi blev fotade! :)
-Natalie

usch..

Har kännt att jag borde ta upp detta igen, och jag vet! Jag säger så hela tiden.. Men jag hinner verkligen inte sitta vid datorn nu.. I skolan har vi rätt så mycket nu faktiskt!

Nu ska jag förrsten gå.. Tyvärr.. Hade hellre stannat hemma hela dagen.. :(
- Natalie

Idag:

Ska springa ut och ta ut hästarna nu, glömde av att dom stog inne..
Sedan idag ska jag nog till min Fialotta... Förhoppningsvis ska vi gå på Breaking dawn då med! Jag är såå taggad till den filmen!
Tyvärr krånglar det med hoven än så kan inte rida på min älskling, har dock ont i tummen än så vet inte om jag hade kunnat hålla tyglarna..

Om jag orkar ska jag nog ta en tur med lillemannen, vet dock inte hur långt och vart.. Funderar på att smsa Sofia (som har Glanni) om hon ska rida ut på den hästen hon lånar, då kan jag ju följa med på Glanni gubben.. :)
Några bilder:
 

Bilderna är från 1 November 2010!
då kunde han böja på nacken när vi stog stilla ;)

Puss!!
-Natalie

God Kväll!

Mamma hjälpte mig med stallet idag.. Tackar för det <3

När jag bortade igenom Rocker hittade jag ett sår på ena frambenet, såg även att han inte stog på hoven riktigt, när jag lyfte upp hoven och kratsade den såg jag att skon var böjd, troligtvis har han fastnat med skon i en sten eller något och gått omkull och därför fått såret på benet.. Oturen fortsätter förstår ni!
Imorgon får hästarna helt enkelt stanna inne, så ska vi få tag på någon som kan plocka av skon..

Nu sitter jag och väntar på att Beck ska börja, men innan det ska jag ta mig en dusch, tänkte bara uppdatera här lite först, saknar faktiskt bloggen, ska försöka uppdatera den lite granna ;)

Har inga super färska bilder... Men ni kan få några från när jag precis fått honom!Blev några på lillen med!
Tror jag ska börja träna mer trickträning med lillskiten, det är fruktansvärt kul.. Förutom att han blir vääldigt sur när han inte får som han vill..
- Natalie

Hejsan!

Vill först och främst tacka för en kommentar jag fick, hon gav mig ett tips och sa en sak jag inte visste om. Tackar för det! :)


Rocker har vilat hela veckan, var ej tänkt så! Jag skadade mig på idrotten i fredags, slog i nacken och stukade tummen.. Så nu har jag ont i nacke/rygg och vågar inte rida.. Kan inte heller rida pga tummen.. Tyvärr.. Jag som faktiskt längtar nu, vi har haft ett riktigt dåligt år Rocker och jag, nästa år kommer bli mycket bättre hoppas jag! Ska starta om från 0 då.. :)

Jag känner mig hemsk, kan inte ta hand om mina hästar själv, kan inte fixa stallet eller något alls! Usch! :(
Hinner nog uppdatera mer ikväll! ;) då kan ni få lite fler bilder med! :)
-Natalie

Bildbomb nr 1

Jag är medveten om mina ben som liver ett eget liv när jag rider, på vissa bilder höjer jag handen för han gick lite väl innåt med nosen.. Enjoy!


Här är bildbomb nr1! Fick dela upp bilderna.. Han var grymt fin denna dag, aningen seg, men ändå sjukt fin!
-Natalie

Jämförelse!

Nyår:

2 Juni:

23 Oktober


Bilden från nyår gör honom inte rättvis alls, men där hade han inte alls mycket muskler.. 
Bilden från Juni gör honom mest rättvis, dock hade han vilat en månad där (blivit tjockare) och tappat mycket, trotts det tycker jag han är sjukt fin!
Bilden från Oktober gör honom inte jätte rättvis men ändå okej. Dock har han fortfarande mage och har faktiskt inte såå mycket muskler, men ändå mer än förut!

Han är svår med fodringen, han lägger på sig såå lätt (fjording).. Ändå får han inte alls så mycket mat man kan tro när man ser honom.. Men jag vill inte direkt banta ner honom genom att sluta mata honom så därför får han ha lite extra hull, det kan behövas nu till vintern! Ska dock arbeta bort det mesta!
- Natalie


Oj, jag ser att vissa hänger kvar!

Så kul att alla läsare inte försvunnit!
Ska ut och grejjsa i stallet nu, vi får se senare ifall jag rider eller inte..

Här är lite smak prov på från för någon vecka sedan!

Här är lite härliga bilder! Snart kommer fler bilder, ska bara orka ladda upp dom ;)
- Natalie


RSS 2.0