Byte

Jag tänkte meddela att jag har bytt blogg, nu mera hittar ni mig på
--> http://litemeromoss.blogg.se <--

Vi är tre olika ryttare om skriver på den.
Det är jag, och då handlar det mest om Rocker, men även inslag av Lillen såklart!


Det är Sara, min kompis som har två ridtravare och ett halvblod. (tror jag :s)

Jessica på skäcken, Saras halvblod Muppen och Sara på sin super fina ridtravare Vega! )

Och det är Jessica, Saras kompis som brukar rida hos henne, Jessica själv har en 2 åring hon ska visa på treårstest i sommar så man får följa dom från start, hon har haft Åke sedan han var föl.

Jessica och super fina(stora) Åke!


Hem till Sara!

Idag ska jag hem till Sara och testa på hennes varmblod Vega, det blir spännande! Har ridit Vega en gång förut, det var förra sommaren! Jag är riktigt taggad, förresten har jag och Sara en liten överraskning ni troligtvis märker ikväll! ;) Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig redo!


Det blev inte så många bilder på Sara och Rocker när hon red i Fredags. Det blev såpass mörkt så alla bilder blev suddiga. Men här är smakprov! ;)
Vi hörs senare!

LOL

Hej, mår fortfarande inte så bra idag så orkar inte sitta här och skriva om ingenting..
Nu ska jag lära mig att spela LOL, det kan bli kul! Jag ska bli en av nördarna i klassen! (y)

Ledsen..

.. men jag orkar inte sitta vid datorn idag, har åkt på världens förskyning igen! Hatar detta!

Iallafall, vi hörs imorgon och ikväll hoppas vi Ulrik går direkt till globen! <3


Annan ryttare!

Idag ska Rocker bli riden av en annan ryttare! Min vän Sara kommer hit och provar! Ska bli riktigt roligt att se honom med någon annan! Trevligt, Trevligt. :)
Jag plockar nog med kameran så ni får lite bilder! Annars försöker jag ta kort med mobilen. ;)

Måste sticka nu, vi hörs sen!

Promenad!

Igår var jag och Rocky ute på en promenad, tog på träns och vandrade i ca en timma. Det var nyttigt för båda, han fick röra på sig och jag utmanade mig själv då jag inte känner mig speciellt säker brevid honom på marken. Vi överlevde, trotts att vi mötte en traktor som sandade.. Och denna traktor var GIGANTISK och slutade inte sanda när den passerade oss, inte heller saktade den ner! Blir så sjukt arg på personer som inte visar respekt!
Iallafall, jag är förvånad att han inte drog ifrån mig men för en stund hade jag en galopperande häst vid sidan om mig..

Tyckte överlag det var en trevlig liten tripp vi var ute på och både han och jag kände oss ganska nöjda när vi kom tillbaks hem!
Tog två bilder med de är suddiga och mörka.. :(


min finaste ögonsten!

Melissa Horn!

Hej jag har fått en crash på Melissa Horn..
Sjukt svag för dessa två låtar:

Och


Herregud, sjukt fina texter båda två!

Smakprov från här om dagen!BILDBOMB!?

sött!

Här har jag en bild från lanet, den enda jag har faktiskt!
Tyckte det var fruktansvärt sött så var tvungen att fota.
Detta är då mina vänner, även kallade Lady och Lufsen!


Ridturen igår!

Igår red jag en runda som är 1km lång (ungefär) Dock vände jag och red tbx, och sedan tillbaks igen, så det blev väl ca 3-4 km, Skrittade även av runt 1km.

Han var över förväntan när jag red.. Dock var han lite sur i början av passet för han ville inte gå av gårdsplanen... Så vi bråkade en stund, sedan beslutade jag att ta en annan väg innan han backade in i våran ena bil. Han var pigg, och sprudlade med energi runt honom! Han var överlycklig att slippa traggla på åkern. Han var ganska hård och emot i munnen, men han jobbade på bra och skummade så han var vit framtill när vi var klara.. Jag tränade lite på samling i traven och sedan att han ska öka, det har han mest problem med. Vi fick till en så härlig samlad trav så jag satt på ryggen och undrade om det verkligen var min häst under mig! Det svävade! Problemet när vi samlar mycket är att han gärna väljer att krulla ihop sig fruktansvärt mycket, så där är jobbet att få fram nosen lite gran.

Det brukar vara jobbigt att hålla igång honom i gångarterna men jag tycker han sprang på överförväntan! Han när vi travade ner sänkte han sig jättefint och sedan fick han lång tygel och fortsatte trava med huvudet neråt, helt avslappnad! Det har nog aldrig hänt förut. Helt amazing var han!
Finaste ögonstenen!
Tog två bilder när jag hoppat av och skrittade ner honom det sista.Tänkte byta bett nästa gång jag rider, vi har haft detta ett tag och ska se hur han blir med tredelade nu! Tycker om att ha några olika bett att byta mellan.

Puss!

fullt upp!

Jag har haft fruktansvärt mycket att göra nu de senaste dagarna. Plugg, hästarna, varit på lan och SOVIT, samt skolan då.. Men idag mår jag inte alls bra så jag är hemma, och tänkte därför sätta mig här och uppdatera er lite om de dagar jag missat här.
I Helgen sov jag 28 h sammanlagt så det kanske förklarar varför det stog stilla här..
I måndags åkte jag till Kinna och fikade med några vänner. Sedan pluggade jag lite..

Igår red jag, det kommer mer om i ett annat inlägg..

Idag ligger jag hemma och är kass..
Vi hörs senare! ;)


LAN på G!

Om ca två timmar åker jag! Kanske kan fjäska till mig en dator med internet där så jag kan klicka in ett blogginlägg! 
Nu har jag lite att göra, Stallet, Äta, Duscha, Packa, dags att sätta igång nu direkt, kör stallet först..
Sen duschar jag så håret torkar medans jag äter och packar! ;)

Ska nörda Mitt djursjukhus med en kompis, hon har Mitt djursjukhus i Afrika! Hoppas få låna det! (a)
Ska även se ett Vampire Diaries avsnitt, om jag hinner!


Vi hörs kanske ikväll när jag sitter med mina nördar!
Hejdå! :)

Dåligt med uppdatering!

Igår och idag var jag kass med uppdatering, har haft en del i skolan nu, t.ex NO-prov, NO inlämmning, NO redovisning, SO redovisning och förbereder Svenska Nationella, Så vi har en del.. ;) Imorgon har vi idrottsprov med, Skönhetsideologi och Mat/hälsa och något mer.. Haha! Kanske är dags att plocka fram papprena nu!

Har sovmorgon imorgon som vanligt på fredagar, sedan ska jag hem, uppdatera här (om jag hinner) fixa stallet, och duscha, (får se om jag hinner rida!) sedan ska jag åka igen, det är nämligen LAN med några i skolan! Super trevligt!


Teneriffa 2012 ♥
Känns förresten rätt skönt att veta att hästarna står inne med mat, och Rocker har sin pyjamas och lillen med sin päls, det skulle nog bli ner mot -20 grader inatt! JAG HATAR KYLA!

Nej, ner med näsan och plugga på idrotten..!


Usch!

Usch vad jag tycker det är lågt av folk att säga att de ska göra saker och sedan händer det likförbenat ingenting!

Jaja.
Nu tänker jag sticka ut med älsklingen en sväng hade jag tänkt, när jag kommer in finns det troligtvis bullar färdigt! Gottgott! (ev, försöker jag övertala pappa att köra till ridhuset!)

Vet att det är lite tråkigt med samma bilder, men så får det bli tills jag får nya bilder igen.

RSS 2.0