Inte på skriv humör...

Är inte riktigt på humör för att blogga just nu, kanske senare, har 4 inlägg nu som är på g, måste bara skriva färdigt dom, men som sagt är jag inte alls sugen på datorn just nu.
Imorgon lovar jag!

Inlägg på g!

Har tre inlägg på g, men nu ska jag springa ut och flytta över hästarna till sin hage igen, de har fått gå på gräs en stund idag.
Hörs om en stund!

True Blood

Nu ska jag sätta igång ett avsnitt av True Blood, uppdaterar om en timma med massa bilder!

här var det dött...

...som sagt, dött beskriver bloggen bra just nu, men det är ungefär lika dött i mitt liv. På torsdag får Rocker nya skor och imorgon ska jag på behandling, lika så på torsdag. Det är ungefär vad veckan har att erbjuda.
ÅH, åka utomlands! <3
mysgata.se!?

Midsommar!

Glad Midsommar allihopa!
Älskar sommaren. Och nu vänder det igen... Vi vill ju ha värme och sol! :(
Ska ut till hästarna och pussa på dom, sen ska jag duscha och dagen ska spenderas med Hanna!
Bilden är från midsommar för två år sen!
Vi hörs!

leker med bäbis!

Leker med min iPhone heela tiden nu, men nu va den tvungen att laddas så då tänkte jag att jag kan låta den vara lite.. Hehe, är typ kär i den, helt underbar! :D Har ni instagram får ni kommentera vad ni heter så följer jag er! :D

Hovis idag troligtvis!

Väntar spänt på hovslagaren, antingen denna torsdagen, eller nästa, vi förstod inte riktigt smset.
Var precis ute och pysslade med Rocker, Lillen får vänta till kvällen :)
Känner mig fortfarande mega förskyld.

Fullt upp!

Har haft fullt upp de senaste dagarna, är fortfarande förskyld också så jag är dödstrött när jag lägger mig i sängen. Somnar direkt..
Idag ska jag rida lilla T och gosa med mina älsklingar. Men först ska jag försöka bli av med huvudvärken och slemklumpen i halsen.
Hejdå! :)

jappjapp!

Här är vi inte rädda för regn, nu ska jag och hanna ut och gå i regnet! :D

Irriterande!

Hade fixat två inlägg som skulle komma upp under dagen men märkte nu att inget av dom kommit upp! Åh. 
Jaja, idag gick jag iallafall upp kl 6 frivilligt, för att följa med mamma till jobbet. Fick lite att göra där sedan åkte jag på behandling mot veteallergin.
När jag kom hem skulle jag igentligen rida Tritill, det var vad det andra inlägget skulle handla om. Men pga. regn ställde jag in den ridturen.. + Fick brev om att jag hade ett paket att hämta så jag och mamma for iväg och hämtade hem det, visade sig vara fel färg och utan ett tillbehör. ÅH SUCK alltså! Blir så trött, det har helt enkelt inte vart min dag idag.

Jag rekomenderar inte att hoppa i enbart sockar. AJ!
Nu ska jag snart träffa Hannapanna, sover troligtvis där. NAJS, kan behöva lite snack nu så jag blir på bättre humör ett tag. :)


Äventyr.. mindre roligt..

Imorgon ska jag iväg på äventyr... Kanske inte är så kul, men ändå bättre än att bara sitta hemma och inte göra något hela dagen. 
Ska även se om jag kan få tag på någon hovslagare som kan få på Rocker en sko innan jag spricker! Vill inte rida på tre skor då han sätter i bakhovarna och vrider till i varje steg så han kan riva på strålen om jag rider utan bakskor.. Trist! 
När jag kommer hem imorgon ska jag iväg på ännu ett äventyr, det är dock ett roligt! :D 
Jag ska sätta mig och skriva några tidsinställda tills imorgon ifall jag inte bloggar där i från. 
Hej suddig! Men visar ändå vad han kan, när han väl vill...

hästfri dag

Idag har jag inte ens vart hos hästarna, mamma tog ut de imorse och har vart ute och kollat till dom en gång innan. Jag kollade på dom från min rum en stund förut, annars har jag legat mest stilla här i sängen och inte gjort något alls... Kollat på One Tree Hill och lite TB. Försöker verkligen få förskylningen att ge sig, dock vill den inte riktigt det! :( 
Funderar på att ladda upp en gammal bildbomb, vore det kul? Bara för jag ska få lite inspiration när jag börjar rida honom igen...
Bilder från denna dagen!? :)

Fortfarande sjuk..

Jag är fortfarande sjuk.. hatar det här!
+ Jag hatar verkligen sverige, det finns verkligen ingen värme alls i detta land!? 
Kollar sista minuten resor varje dag, flera gånger om dagen. Vill bara bort. Funderar på att prata med mamma om vi skulle dra iväg en weekend eller något.. Helst stanna flera veckor men det går ju inte när man har djur och sånt hemma.. När jag är färdig med skolan ska jag verkligen flytta här i från. Orkar inte va här längre. USCH för kyla och regn varje dag.
Teneriffa 2012 <3

Har inget intressant att skriva om för jag kan inte rida idag heller, men om jag kommer på något kan jag klicka in och skriva det, annars får ni gärna ge förslag. :)

Uppe med tuppen!

Detta är tidsinställt så jag vet inte riktigt om jag är pigg och glad, men idag ska jag iallafall följa med mamma till jobbet. Tar med min dator dit. Ska se om jag får låna pappas headset eller om jag hittar något annat så jag kan roa mig med OTH hela dagen. På eftermiddagen ska jag nämligen på en behandling så det är därför jag väljer att gå upp tidigt. Väljer också det för jag inte vill förstöra sommarlovet med att sova till 11-12 varje dag. Ska vrida tillbaka dygnet lite iallafall... 
Sen tycker jag också det är otroligt mysigt när det inte är massa elever där (hon jobbar på en skola). 
Nu är vi iallafall på väg dit! Jag ser fram emot det!
Min crash just nu! <3


Kvällen spenderas med datorn!

Jag mår verkligen inte bra idag.
Därför ska kvällen spenderas med datorn och jag ska kolla på massa gamla avsnitt av Bella & Tyra show, och Kenza & Tyra show!
Det är så min kväll ser ut.

If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. - Marilyn Monroe

 

Jag bygger, bygger upp o du river, river ner

Så grymt trött på när man har "vänner" som drar ner en hela tiden. När man vill göra något och vännerna gör motsattsen. Eller när de rent av är falska rakt igenom. Så är det med de flesta av mina "vänner" därför ska jag denna sommaren starta om från 0. 
 - Du gör mig så lack! - 

Dock ska jag nog ändra Du till Ni, för det är inte bara en vän, utan flera stycken. 
Brukar inte använda bloggen för att skriva om hur jag har det med vänner och sånt, men måste bara få detta ur mig.
Jag kanske inte passar med alla, men det är sån jag är, ingen som kan acceptera det...? Jag är en ganska ärlig person. Mina vänner är med folk men när dom inte är med säger dom "åhh, nej vi frågar inte henne...." och massa. Jag själv har blivit utsatt för det. 
Då känner jag, vill dom inte vara med mig, fine, säg det då!? Försök inte le bort det och säga att jag är "världens bästa vän" och allt annat man hör. 
Nu är det fan slut med sånt! Jag behöver inte erat jävla skitsnack.

Jag har mina hästar, en speciell person och självklart familjen. Detta är verkligen inte menat till alla mina vänner utan några. 
Har vänner som är vänner, inte "vänner", det är stor skilland. 

Förlåt för detta inlägg, var bara tvungen att lätta på hjärtat lite. Är lite lagom förvirrad.



Städning

Som jag skrev här om dagen städade jag lite i stallet.. Här kommer bilderna.
Före:

Under:

Efter:

Rätt nöjd om jag får säga det själv... 

Är otroligt ridsugen btw! 

dunder förskylning

Vaknade upp med en täppt näsa och ögon som svider. Härligt. Välkommen förskylningen, precis som att jag behöver den nu..!? ÅH!

älsklingen i vintras.
Ska ev. iväg idag, annars ska jag nog mest ligga här och försöka bota min förskylning.. Hatar att vara sjuk, ändå är jag det jämt typ..
Har ni något tips på vad jag ska skriva om är det bara att langa in förslag... Har ju troligtvis hela dagen på mig att skriva! :)

Fotbollen...

Antar att de flesta vet hur fotbollen gick, jag orkade inte se färdigt. Antingen lever jag mig in så det är pinsamt, eller så tycker jag det är totalt ointressant, idag var jag nästan bollen så orkade som sagt inte se klart matchen. Haha! Vet dock att Sverige förlorade, trisst. 

Såg att jag kom på andra plats i Dressyrmupparnas bildtävling, kul! :D 

Nu ska jag sätta på ett nytt avsnitt av True Blood, det var väldans vad man blev fäst fort vid den serien! Efter det ska jag sova. 
Detta blir troligtvis sista inlägget idag. Imorgon ska jag motionera lillemannen (och förhoppningsvis hundarna). Rocker har fortfarande bara en baksko, börjar få smått panik nu! Blir galen om jag inte får rida snart. 
På det tar vi och säger godnatt bloggen!

Vilda och Polka.

Nyss inkommen från en promenad med hundarna, mamma tog ena så jag slapp gå med båda. Vilda var ovanligt lugn idag, annars brukar hon stå för sitt namn! ;) Nu ska jag se färdigt andra avsnittet av True Blood och sedan väntas fotbollsmys med Mamma! 
Vi hörs senare!
Polka:

veteallergi...

Åhhh, vad ska jag göra, satt och tänkte på det här med min allergi, kan ju först och främst säga att det är inte konstigt att min mage sväller, låter och jag får fruktansvärt ont efter jag ätit eftersom det är vete i nästintill allt man äter.
Kakor, bröd, pasta, KEBABRULLE </3 Allt jag typ lever på! Visade tydlig allergi mot ananas också, det som är så gott! Jaja, vad ska man göra!? Får gå några behandlingar och hoppas jag blir botad. :) 
Oerhört seriös bild!
Nu ska jag ut och sola, försöka att inte tänka på all mat jag inte kan äta...
På matsedeln idag severas det lax, MUMS! 
Ska ha en riktigt myskväll med mamma idag, vi ska göra Marängswish och kolla på Sverige - England! Innan det har vi planerat in att åka och fika, och gå en promenad, även gå en sväng här hemma med hundarna, myyys! 
Hästarna ska få sig varsin genomgång med borsten sen med! :)

tips..?

Jag var iväg på en undersökning i förmiddags och det visade sig att jag inte tål veteprotein. Hmm, nu behöver jag tips för jag måste baka eget bröd på rågmjöl, har ni något tips?!

Iväg

ska iväg nu på morgonen så vi får höras senare!
Tänkte bara klicka in och skriva det!
Hej då!

True Blood...?

Om ni läst min blogg ett tag vet ni att jag är galen i serien The Vampire Diaries... Nu ska jag ge True Blood en chans.. Min syster gillar den serien, så jag får väl se om den är så bra som hon säger.. Börjar tröttna på OTH, jag gråter ju i varje avsnitt! :( Nej, tröttna kan man nog inte, men det är jobbigt, därför ska jag nu sätta mig ner och se första avsnittet av True Blood!

usch..

Just nu känner jag bara för att gråta, sitter och lyssnar på massa fina låtar, har ni några som får tårarna att tränga fram är det bara att langa!
Nu är jag så känslig... Ibland kan jag spela oberörd av allting, men när jag väl sitter här vid datorn på kvällen kommer allt över mig och det är inte så enkelt som det verkar..
Nu när jag börjar gymnasiet ska jag bli en ny person, det har jag lovat mig själv. Trivs inte som jag är nu, sårar folk, säger saker som vänds mot mig och litar helt klart på fel personer. Det ska ändras.
Jag ska inte längre alltid göra som mina vänner råder mig eller ber mig, ska gå min egen väg, efter mina känslor, mitt hjärta!
Förlåt, kände bara att jag var tvungen att skriva av mig.
Förresten städade jag i stallet förut, bilderna kommer om en stund.

promenix.

Nu ska jag dra mig utåt och gå en sväng med liten man.
Blir lite smått galen av att inte kunna rida! Måste få tag på hovis nu, han svarar ju aldrig på smsen!!
Tar kanske någon mys bild, får se :))

Hörs sen!

Bildbomb - Musse





Det kommer en del tre också! Blev visst fler bilder än jag trodde! ;)

Diskat

Nu har jag plockat ur och i diskmaskinen och satt igång den, stolt! Nej men det känns faktiskt bra att göra något nu när jag ändå är hemma hela tiden, blir galen av att bara sitta och göra ingenting! Skulle tvätta också, men först tycker jag att jag förtjänar ett avsnitt till av one tree hill - den serien förstörde hela min förra sommar, det ska inte hända igen, ska bara kolla på kvällarna annars när jag inte har något att göra, nu kan jag ändå inte rida så då kan jag lika väl ta hand om hästarna på eftermiddagen/kvällen. Dock kollar jag till dom under dagen också!
Iallafall, nu ska jag starta avsnittet sedan ska jag sätta igång tvätten och bege mig ut till hästarna!

"Snabbinlägg"

Ville bara se hur detta funkar, "snabbinlägg" finns det nu något som heter, antagligen om man bara ska skriva något snabbt som jag gör ibland!
Funderar på att skriva något försök till åsiktsinlägg, något förslag?
Ska plocka bort frukosten och snart ge mig ut på en sväng med lillemannen tror jag.
Måste höra om lilla T är ledig idag, isåfall sticker jag bort till honom med! Har hört att han behöver ridas igenom.

Nya blogg.se

Upptäckte nu när jag loggade in att jag har nya blogg.se! 
Otroligt mycket fräshare och roligare. Tar nog dock ett tag innan man lär sig nya sidan men känns ändå som att detta blir bättre än förra!
Nu fick jag en liten "kick" att verkligen börja blogga som jag gjorde förut igen. 5-6 inlägg om dagen! Blir så mycket roligare då. 
Ska ringa min syster och be henne skicka bilderna på lillen från igår! Nu ska jag även förbereda resten av bliderna på Musse!
Vi hörs!

Fotboll och promenad.

Var somsagt på ridbanan med lillen innan idag. Gick super bra! När vi kom tillbaka tog jag och min syster oss en promenad till för att fota grannens halvblodssto med föl.
Väl hemma fick jag slänga i mig maten för min faster ringde och frågade om jag ville följa med på fotboll, och självklart tackar jag inte nej till det!! Blev iallafall 1-2 till laget jag hejar på! ;)
Nu ska jag hämta upp min Ben and Jerry glass och se på några avsnitt av One Tree Hill, ni får nog bilderna på Musse imorgon, eller inatt för er nattugglor som jag! ;) Ska dock inte vara vaken till längre än 12 för jag vill inte sova bort hela dagarna! Så himlans tråkigt.
Världens finaste ponny! <3 vila i frid älskling!
Vi hörs troligtvis innan jag somnar! Har ni något speciellt ni vill att jag ska skriva om är det bara att lämna en kommentar så ska jag se vad jag kan fixa :))

Ridbanan med Lillskit!

Nu ska jag och syster gå till ridbanan med lillemannen! Longering och om jag vågar kanske jag släpper honom lite och låter honom springa av sig! Beror på. Vet inte om han springer under.
Bilder får ni sen!

god morgon!

Mamma ringde och väckte mig vid 8-9 tror jag, men då var jag så otroligt trött så jag la på och somnade om, ouups!
Men tänkte göra något åt det snart och se om jag får igång gräsklipparen! 
Mamma hade även satt igång en tvätt så får väl hänga ut den när jag klippt färdigt..Äntligen är det lite värme i landet igen! LOVE IT! Det är ändå så man kan gå i sporttopp och kortkorta när man är ute! (y)
Sitter här med ett glas oboy och kollar på top model 8. Snart slut så då är det dags att pallra sig ut! :)

Hoppa kan min älskling iallafall!

Härlig morgon!?

Total glömde skriva om min morgon innan!
Blev väckt 5 över 6 av att mamma kommer in och skriker "klä på dig, du måste hjälpa mig att fånga lillen han är på väg upp mot byn!!!" Snacka om att jag aldrig gått upp så fort ur sängen, haha! Saken var att han inte äns hade lämnat våran grusväg.. Men iallafall. Tog med lite müsli så skrittade han fram till mig så mamma kunde ta honom. In med hästen i hagen igen och fick pallra mig ner till bäcken för att låta dom gå på lite mer gräs, attans att han alltid ska gå rakt igenom när maten tar slut för honom!
GRIS PONNY! - men söt det är han!

bild från när han rymde i höstas!

Bildbomb - Musse Pigg!

Andra halvan får ni imorgon!
Tänkte se om någon kan lista ut hur gammal Musse är? ;)

Plönninge.

Jag har sökt plönninge som första val. Hoppas verkligen att betygen räcker för jag älskar verkligen det stället!
Hela stämningen, de lärare jag träffade och eleverna som var där på prova på dagen samtidigt som jag.
Åh, saknar känslan jag hade där, hela dagen gick jag runt med ett leende på läpparna! Hoppas verkligen det blir dit jag flyttar i höst!
Dirigent - hästen jag red på prova på dagen och föll pladask för! Sjukt stor, tror han va över 1.70 mkh. men han var så snäll och rolig! (lånad bild)
Hade vart kul att se om någon mer sökt dit? :)

Musse

Var somsagt hos Linnea innan idag. Vi red en sväng med båda hästarna sedan slängde vi in Rask och tog med Musse till en åker där vi tränade. Linnea har hela tiden sagt "det går inte att rida Musse själv, han går ingenstanns utan Rask" Idag bevisade jag att Musse visst kan gå utan Rask. Mycket duktigt! Ni får en härlig bildbomb imorgon, Musse är en fd. dressyrponny så jag lekte och gled runt på honom, underbart att rida en "färdig" häst! När jag kom hem plockade jag in min älskling och red iväg en kortis, "rundan" som jag kallar den. Fina hästen, vi hade enbart kul idag, inga krav! Det är vad denna sommaren ska gå ut på, han ska bli ridbar och vi ska ha roligt, det är vårat tänk i sommar!!
Efter jag hade fixat med Rocker tog jag in Lillen, borstade igenom och smörjde. Bytte sedan vatten hos hästarna och stängde av mot bäcken så de inte kan äta hela natten. Imorgon väntas ridbanan med lillen, ev. ska jag se om jag vågar släppa honom lös.. Vetinte om han springer under! Rocker får nog bara mys, vill inte rida så mycket nu när han bara har en bak. Ska smsa hovis imorgon också.
Somsagt, förvänta er en stoor bildbomb imorgon, ev delar jag upp den på två, en med mig och en med Linnea
Juni 2011
Godnaatt!

iväg till Linnea!

Nu ska jag iväg till en tjej med jättefina hästar, vi ska riida! :D Dagen blev inte så hemsk trottsallt..!
Tar troligtvis med mig kameran. Rider nog bara dressyrponnyn och inte nordisen, hejdå!

Bilder på min fina älskling!






Älskar denna sista, han ser så enkel och maffig ut, min goding! <3
Ska se om Tritill är ledig idag, isåfall ska jag dra mig ut en sväng med honom! :D

irriterande!?

Jag är så ridsugen att det spricker om det, och kan inte rida. Fattar ni känslan!? Jag blir galen. Önskar jag hade två hästar. Då hade jag kunnat rida fasten Rocker inte har en baksko. ÅH!
Nu är jag sur, hejdå.


Sist när vi var ute på promenad!

Han fick syn på två hästar i en hage där kossor brukar gå, snacka om att han blev paff! Och sedan skulle han sajla för hästarna och morrade sådär doft som hingstar gör, haha SÖTE!<3

detta reeeeeeegn!

Usch, jag var riktigt taggad både till ridtur och till promenix idag. FAN att det ska regna. Iallafall. Nu kommer det snart en kompis hit, vi ska tjöööta! Vet inte hur länge hon stannar men antagligen tar vi kanske en promenad i regnet ändå. Älskar ju att gå och prata.. Haha, det blir så mycket lättare?
Nu kommer hon strax, hejdå!

reegn!

Usch vad det regnar!
Jag, mamma och hundarna ska nu kolla på Notting Hill, tydligen ska det vara en bra film enligt mamma :)
Vi hörs sen!

nuså!

Nu kör vi!
Jag var borta igår till idag, och när jag kom hem idag drog jag nästan direkt på fotbolls match. Men nu har jag ätit, myst och haft en underbar kväll med familjen, farmor och farfar är här också. Ska strax springa ut och smörja lillskiten och stänga av ner mot bäcken. Den mesta maten är vid bäcken därför stänger jag av dit på natten. Finns inte heller något ställe där lillen kan klia sig utan medlet hinner verka under natten. Nu när jag har lov ska jag även börja smörja honom på morgonen.
Jag har kommit fram till att detta kommer bli den nyttigaste sommaren någonsin!
I sommar ska jag träna Rocker (självklart!), Lillen, Polka och Vilda, de sistnämda är våra hundar, jag ska försöka gå en runda med varje individ varje dag. Kanske inga jätterundor, men ändå så de får röra på sig. Polka ska ag däremot cykla med, för det är otroligt roligt! Om ett tag kan jag göra det med Vilda med och då räcker det med en promenad. Det blir med lillen!
Har en kompis som kan ha en sele som kanske passar lillen, vi ska testa. Hoppas den passar så ska jag börja tömköra och leka mer med honom så. Det blir roligt!
Nu se jag verkligen fram emot denna sommaren och träningspassen börjar idag!
Jag och mamma har redan gått en runda med hundarna så dom kan jag cheka av, ska gå/springa en sväng med litenkille och kanske går en kort bit med Rocker också, dock vill jag helst inte det eftersom han sliter så snett på tassarna. ;) Han får iallafall komma in och borstas igenom!

uuuh! :(

Mår sjukt jättedåligt! :( Ont i hela huvudet, runt vänstra ögat, det pulserar i öronen och hela kroppen värker. Ligger i sängen och orkar ingenting. PISS!
Måste ut med lillen sen igen, det är så mysigt och ni skulle sett honom igår, vilken flashig trav han visade när jag sprang med honom, helt otroligt! Han har ju snyggare steg än Rocker ffs!

promenad med liten häst!

Nu ska jag ge mig ut på en promenad med lilla hästen, Rocker har fortfarande bara en baksko så han får väl sommarvila nu i början så ska jag f*n få ordning på honom sen i sommar, ska träna stenhårt! :D Riktigt taggad!
Nej, dags att bege sig innan mörkret faller ;) Usch vad hemskt, tänk för någon vecka sedan gick man ut i linne och kortkorta vid denna tid och frös inte ett skvatt!?
<3 känslan jag hade under hela detta ridpass...! Saknar det otroligt mycket! ÄLSKADE HÄST!

sommarlov!?

Nu har jag praktiskttaget sommarlov.. Igår var sista riktiga skoldagen och då slutade vi tidigt. Dock stannade jag kvar för en extra HK lektion, vi gjorde rabarberpaj (tävlade om vem som gjorde godast!) och hade det mysigt i skolan.
Idag hade vi "lilla OS" som vi kallar det, alla skolor i kommunen möts i olika sporter. NICE. Vi kom 4 av 6 ;) haha, sämst.
Hästen har tappat en baksko, och hovis var här för två veckor sedan! MORR. Får väl ta in och gosa lite med dom senare idag. Mys. Lillen ska smörjas osv. Nu ska jag spela lite sims och sova! <3
Kommer försöka ta upp bloggningen ordentligt nu!

RSS 2.0